TikTok-ster Khaby Lame krijgt Italiaans staatsburgerschap na 21 jaar in het land

0
249


Khaby Lame

De TikTok-favoriet groeide op in Chivasso, in de buurt van Turijn (Foto: Getty/Facebook)

Khaby Lame heeft maar liefst 148 miljoen volgers op TikTok, waardoor hij de meest gevolgde persoon op het platform is, en hij heeft nu nog een reden om feest te vieren.

De maker, geboren in Senegal, woont al sinds hij een jaar oud was in Italië en heeft eindelijk het Italiaanse staatsburgerschap gekregen.

Khaby (echte naam Khabane), 22, groeide op in de stad Chivasso, in de buurt van Turijn, met het nieuws over zijn staatsburgerschap terwijl de debatten in het land voortduren over de vraag of de Italiaanse wet moet worden gewijzigd en het staatsburgerschap moet worden verleend aan alle kinderen van migranten die in het land zijn geboren. land.

Zoals het er nu uitziet, kunnen kinderen pas Italiaans staatsburger worden als ze 18 worden en zolang ze in Italië zijn geboren en getogen.

Terugkijkend op zijn opvoeding zei Khaby dat zijn leven nu ‘heel anders’ is nadat hij online beroemd was geworden, en deelde: ‘Ik heb altijd in de sloppenwijken gewoond, maar daar, ondanks dat we niets hadden, waren we gelukkig, we waren blij, we speelden in de binnenplaats, ook al hadden we niets’.

Hij denkt echter niet dat er veel is veranderd sinds hij officieel Italiaans staatsburger is geworden, vertelt nieuwszender Al Jazeera English: ‘Ik voelde me al eerder Italiaans, ik bedoel, vóór vandaag.

LONDEN, ENGELAND - 12 JUNI: Khaby Lame loopt de medialijn tijdens Capital FM's Summertime Ball in Wembley Stadium op 12 juni 2022 in Londen, Engeland.  (Foto door Karwai Tang/WireImage)

Hij woont sinds zijn eerste jaar in Italië (Foto: Karwai Tang)

‘Het is niet zo dat ik me geen Italiaan voelde voordat ik tekende, dus er is weinig veranderd’.

Maar hij voelt zich ook ‘heel trots’ op zijn nieuwe staatsburgerschap en ‘een grote verantwoordelijkheid’ na het afleggen van zijn eed in de gemeente ten noordoosten van Turijn.

Het TikTok-pictogram verloor zijn fabrieksbaan tijdens de pandemie, dus besloot hij het sociale-mediaplatform een ​​kans te geven, niet verwachtend dat hij naar het sterrendom zou worden gekatapulteerd zoals hij is geweest.

Nu is zijn gezicht buitengewoon herkenbaar en zou je moeite hebben om iemand met een TikTok-account te vinden die hem niet volgt.

Khaby staat bekend om zijn woordeloze reacties op hilarische life-hacks (Foto: TikTok/Khaby Lame)

Khaby staat bekend om zijn woordeloze reacties op hilarische life-hacks (Foto: TikTok/Khaby Lame)

Hij heeft maar liefst 148 miljoen volgers, wat waarschijnlijk zal zijn toegenomen tegen de tijd dat je dit leest (Foto: TikTok/Khaby Lame)

Hij heeft maar liefst 148 miljoen volgers, wat waarschijnlijk zal zijn toegenomen tegen de tijd dat je dit leest (Foto: TikTok/Khaby Lame)

Khaby heeft sponsorschappen en aanbevelingen van talloze merken in de wacht gesleept, evenals een legioen fans van beroemdheden.

Over hoe zijn leven is veranderd, voegde hij eraan toe: ‘Het is een andere realiteit. Het is een heel andere wereld waar ik nog steeds niet aan gewend ben. Maar ik pas me stilaan aan’.

Ed Sheeran https://www.instagram.com/reel/CW02p8ypUz3/?utm_source=ig_embed&ig_rid=998007ef-877e-4905-b004-7e060b23b48c 10945115 Senegalese ex-fabrieksmedewerker Khaby Lame, 22, die begon met het maken van TikToks die spotte met 'life hack' video's tijdens lockdown na ontslag halen Charli D'Amelio in als meest gevolgde persoon ter wereld

De maker van de video heeft een heleboel celeb-fans, waaronder Ed Sheeran (Foto: Instagram)

Khaby’s succes is werkelijk verbluffend, vooral als je bedenkt dat zijn roem het resultaat is van totaal woordeloze video’s.

De socialmedia-ster staat bekend om zijn komische reacties op ‘life hack’-video’s, die hem miljoenen dollars hebben opgeleverd.

Hij behaalde de titel van de meest gevolgde persoon op de app in juli 2022, met Charli D’Amelio net achter hem met 145 miljoen volgers.

Ondertussen staat Bella Poarch op de derde plaats met iets meer dan 90 miljoen volgers, en Addison Rae komt op vier met 88 miljoen.

Heb je een verhaal?

Als je een verhaal, video of foto’s van beroemdheden hebt, neem dan contact op met het entertainmentteam van Metro.co.uk door ons een e-mail te sturen naar celebtips@metro.co.uk, 020 3615 2145 te bellen of door naar onze pagina Stuff Stuff te gaan. hoor graag van je.

MEER : Brooklyn Beckham neemt supercar mee in Malibu nadat TikTok-ster hem vroeg naar zijn carrière

MEER: Tate, TikTok en giftige trends: ‘Alpha-mannetjes’ nemen toe – maar waarom maken we ons niet meer zorgen?

ShowbizzLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in