TikTok-ster Jbizz beweert dat hij in een reeks virale video’s is gesprongen

0
9


TikTok-ster JBizz gaat viraal nadat hij verschillende video’s heeft gepost waarin wordt beweerd dat hij is besprongen, wat leidde tot golven van steun van fans.

De Britse maker Jbizz heeft massale steun van fans verzameld van TikTok en Twitter nadat hij beweerde dat hij op 2 januari 2022 werd lastiggevallen door vier mannen die “zijn telefoon zonder reden kapot sloegen”.

De TikToker maakte zijn 360.000 volgers bezorgd door te laten doorschemeren dat hij het platform zou verlaten, maar is doorgegaan met het plaatsen van video’s van aanmoediging van fans, wat betekent dat zijn TikTok-carrière nog niet voorbij is.

Foto-illustratie door Stanislav Kogiku/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

Jbizz van TikTok beweert dat hij in virale clips is gesprongen

Er is niet veel bekend over Jbizz, maar na de traumatiserende gebeurtenis hebben fans in het VK en aan de andere kant van de vijver gezworen hem te steunen.

Op het moment van schrijven is de eerste video van Jbizz, die herinnert aan de schrik, meer dan drie miljoen keer bekeken.

“De dag verliep uitstekend”, schrijft hij bij een fragment waarin een beschadigde witte iPhone te zien is. “Totdat ik op weg naar huis was en vier mannen naar de man kwamen met Balley’s die me sloegen, bespuugden en mijn telefoon kapot sloegen zonder reden.”

“Zonder reden. Ik ben gewoon een TikTok die maar grapjes maakt, dit is een afscheid”, voegde hij eraan toe.

Jbizz plaatste een tweede video die een meer gedetailleerd beeld van zijn kapotte apparaat onthulde, inclusief een gebarsten scherm en hoek, en de onderkant mist de buitenste schil.

Gelukkig is de maker ongedeerd en hield hij dapper stand tegen de vier vermeende aanvallers.

Fans beloven om ’terug te komen’ voor Jbizz

Gebruikers die zich loyaal hebben verklaard aan Jbizz, noemen zichzelf onderdeel van de GBG, een acroniem voor Get Back Gang, wat betekent dat ze wraak willen nemen voor de maker.

“Je hebt heel Engeland voor je, blijf sterk mijn broer”, moedigde een volgeling aan.

“Jbizz, we glijden voor je in Australië,” stelde een tweede gerust.

De steun is zo sterk verspreid dat zelfs internetsensaties Kai Cenat en iShowSpeed ​​commentaar hebben gegeven op de situatie – hoewel de laatste er misschien geen idee van had toen een fan hem zei dat hij moest zeggen “we rijden naar Jbizz.”

Kai Cenat, aan de andere kant, wilde niet betrokken zijn bij drama nadat hij hoorde over de maker en zijn ‘ops’ oftewel tegenstand. “Beweeg me niet in de verkeerde richting!” smeekte hij de kijkers.

Ander nieuws, Dry January apps die je nodig hebt voor een nuchtere start van 2023

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in