TikTok-ster is erop uit om een ​​wereldrecord te vestigen voor VHS-banden van “Titanic”

0
110


Jack Dawson stierf niet aan het einde van de film ‘Titanic’. Hij zwom naar Tampa Bay.

  • Dat zou je denken als je het huis van @titanicfan97 binnenloopt.

Wat is er gaande: De 30-jarige Largo-bewoner, die alleen bekend is door zijn gebruikersnaam, heeft een cult-aanhang van bijna 50.000 gebruikers van sociale media verzameld, voornamelijk via TikTok, terwijl hij de zelfbenoemde grootste verzameling “Titanic” ter wereld op VHS bouwt.

  • Hij gaf Axios een exclusieve blik op de collectie die inmiddels de 500 exemplaren heeft gepasseerd.

Zodra hij verzamelt Nog 500 anderen, @titanicfan97, die anoniem wenste te blijven, vertelde Axios dat hij zijn gezicht aan zijn fans zal onthullen.

  • ‘Ik denk dat het mysterie goed is,’ zei hij. “Ik hou gewoon van inhoud maken en plezier maken, en ik hou van ‘Titanic’ op VHS.”

Waarom het uitmaakt: Het VHS-formaat is al bijna 20 jaar dood en stapelt zich op in kringloopwinkels. Maar onze “Titanic”-fan heeft die afgewezen stapels veranderd in een speurtocht voor mensen over de hele wereld terwijl ze helpen zijn verzameling op te bouwen.

  • Hij heeft tapes ontvangen die vanuit Australië zijn verzonden, en hij heeft Tampa Bay leeggeroofd van alle kopieën. Als je er een zoekt, moet je minstens een uur rijden.
@titanicfan97's schrijn van 501 exemplaren van "Titanic" op VHS met zijn Jack dummies
Zie, de tempel van “Titanic” op VHS-banden. Foto: Selene San Felice/Axios

Hoe het gebeurde: In 2012 zag hij 12 VHS-banden van “Titanic” in een Suncoast Hospice Resale Shop in Clearwater. Ze werden het begin van zijn verzameling.

  • “Ik wist dat dit het begin zou zijn van iets magisch”, zei hij.

Dit is niet zomaar een hobby. Toen ik bij hem thuis langskwam, draaiden drie televisies non-stop VHS-kopieën van de film, terwijl een gezin van vijf Jack Dawson-dummies de collectie in de gaten hield.

  • Meest recent bouwde hij een Jack Dawson uit de banden om 500 exemplaren te markeren en liet hij Lowes verf maken in de exacte blauwtint als de ruggengraat van de VHS-omslag voor de deur van zijn thuiskantoor die in ‘Titanic’-tempel was veranderd.
  • Volgers sturen hem ook obscure cadeaus, zoals een fan die al zijn TikToks op een VHS-band heeft gezet.

Ja maar: Hij heeft concurrentie. Een andere TikToker die “Shrek” op VHS verzamelt, wil zijn plan verijdelen en alle exemplaren van “Titanic” op VHS verzamelen die hij kan vinden en vernietigen.

  • Maar onze “Titanic”-fan maakt zich geen zorgen. “Ik denk dat de concurrentie goed is”, zei hij.

Het einddoel: Hij wil zo veel als hij kan van de 25 miljoen VHS-kopieën van de film die zijn verkocht, maar hij zal ergens tussen 1.997 (het jaar waarin het werd uitgebracht) en 1 miljoen genoegen nemen.

Een whiteboard-lezing "Dingen om te krijgen:" met "Titanic op VHS" negen keer op de lijst.  en een VHS-telling van 501
Foto: Selene San Felice/Axios

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in