TikTok-ster Hasbulla Magomedov, 19, probeert zijn hoogtevrees te overwinnen op Melbourne Skydeck

0
84


Hasbulla Magomedov heeft geprobeerd zijn hoogtevrees te overwinnen tijdens een tournee door Australië.

De TikTok-ster, die eerder zei dat zijn enige angst het donker is, bezocht donderdag het observatiepunt van Melbourne Skydeck.

Hasbulla, 19, greep zich vast aan de reling en schreeuwde van angst naar zijn entourage van potige Russische mannen die lachten.

Hasbulla Magomedov heeft 'zo hard geprobeerd' zijn hoogtevrees te overwinnen tijdens een tournee door Australië.  De TikTok-ster werd gezien op het observatiepunt van Melbourne Skydeck

Hasbulla Magomedov heeft ‘zo hard geprobeerd’ zijn hoogtevrees te overwinnen tijdens een tournee door Australië. De TikTok-ster werd gezien op het observatiepunt van Melbourne Skydeck

Hij hield zijn ogen dichtgeknepen en weigerde zijn voeten op de glazen vloer onder hem te zetten.

De Eureka-toren bevindt zich bijna 300 meter boven de grond en het Skydeck het hoogste observatiedek van het zuidelijk halfrond.

De kleine beroemdheid sleepte zijn voeten omhoog over de glazen wanden terwijl de camera draaide om het adembenemende uitzicht van Melbourne te tonen.

‘Arme Hasbi die zo hard probeert om zijn hoogtevrees te overwinnen’, luidde de tekst over de TikTok-video heen.

Verschillende fans kwamen tot zijn verdediging in de commentaren: ‘Het is oké Hasbi, ik ben 1.80m2 en ik hou ook niet van hoogtes..’ merkte een gebruiker op.

‘Ik ken deze gevoelens!!’ een ander toegevoegd.

Hasbulla, 19, klampte zich vast aan de reling en schreeuwde van angst naar zijn entourage van potige Rusland mannen lachten

Hasbulla, 19, klampte zich vast aan de reling en schreeuwde van angst naar zijn entourage van potige Rusland mannen lachten

Eerder die dag werd Hasbulla gespot rond Melbourne in een feloranje Lamborghini Huracan.

De sociale media-sensatie, die dwerggroei heeft, genoot van het goede leven in de sportwagen van $ 300.000 terwijl hij een pauze nam van zijn Australische tourverplichtingen.

Hij en zijn entourage stopten om te winkelen in de high-end retailer Burberry in Collins Street in het CBD.

Op een gegeven moment werd Hasbulla koortsachtig sms’en op zijn telefoon, voordat hij op weg ging naar een winkeltherapie.

Hij hield zijn ogen dichtgeknepen en weigerde zijn voeten op de glazen vloer onder hem te zetten

Hij hield zijn ogen dichtgeknepen en weigerde zijn voeten op de glazen vloer onder hem te zetten

De Eureka-toren bevindt zich bijna 300 meter boven de grond en is het hoogste observatiedek van het zuidelijk halfrond

De Eureka-toren bevindt zich bijna 300 meter boven de grond en is het hoogste observatiedek van het zuidelijk halfrond

En het duurde niet lang voordat Hasbulla ontdekte dat het leven in de snelle rij met valkuilen komt.

Tijdens het winkelen kreeg het voertuig van de kleine ster een boete voor het parkeren in een laadzone. De boete is meestal $ 185 in Victoria.

Hasbulla werd gezien terwijl ze met een aantal mensen aan het praten was terwijl ze door de winkel slenterde.

Hij arriveerde zaterdag in Sydney en pronkte met zijn zeer dure designergarderobe terwijl hij door het vliegveld werd begeleid.

Hij combineerde een Gucci-schoudertas van $ 1.400 met Dolce & Gabbana-sneakers met bandjes voor kinderen, die te koop zijn voor $ 600.

Hij werd begroet door een falanx van bewakers op de luchthaven voordat hij naar zijn hotel werd begeleid in een Rolls-Royce van 1,2 miljoen dollar.

Hasbulla werd eind 2020 beroemd toen hij video’s op Instagram en TikTok begon te plaatsen waarin hij gewaagde stunts en streken uithaalde.

Met zijn unieke uiterlijk en zelfverzekerde houding vergaarde hij al snel een enorme online aanhang, waaronder 2,1 miljoen volgers op Instagram en 4,7 miljard views op TikTok.

Hasbulla werd eind 2020 beroemd toen hij video's op Instagram en TikTok begon te plaatsen waarin hij gedurfde stunts en grappen uitvoerde

Hasbulla werd eind 2020 beroemd toen hij video’s op Instagram en TikTok begon te plaatsen waarin hij gedurfde stunts en grappen uitvoerde

Hij werd geboren met groeihormoondeficiëntie, een aandoening die bekend staat als dwerggroei, waardoor hij een abnormaal korte gestalte had met normale lichaamsverhoudingen.

Sinds hij bekendheid heeft gekregen, heeft Hasbulla de aandacht getrokken door prominente UFC-sterren uit te dagen voor gevechten, waaronder MMA-kampioen Conor McGregor.

Hij is ook bevriend geraakt met de Russische MMA-vechter Khabib Nurmagomedov, wat ertoe leidde dat fans hem ‘Mini Khabib’ noemden.

In december 2021 dompelde hij zijn teen onder in de jonge NFT-markt door een cartoon te lanceren die op hem leek.

Hasbulla’s spreekbeurten gaan door in Australië.

Hasbulla sprak in Sydney op 29 en 30 augustus en Melbourne op 31 augustus en 1 september

Hasbulla sprak in Sydney op 29 en 30 augustus en Melbourne op 31 augustus en 1 september

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in