TikTok-ster Gabbie Hanna plaatste meer dan 100 video’s per dag en fans willen dat ze ‘hulp krijgt’

0
68


Fans van de YouTube- en TikTok-ster Gabbie Hanna maken zich ernstige zorgen over het welzijn van de influencer, nadat ze tientallen video’s had gepost waarin ze behoorlijk bizarre dingen zei en deed.

Hanna heeft deze week in de loop van ongeveer 48 uur meer dan 150 video’s gepost, die allemaal honderdduizenden keren werden bekeken. De clips laten haar dansen, zingen, lachen en razen over onderwerpen als religie, buitenaardse wezens en vele andere dingen die niet allemaal logisch zijn.

Ze zei ook een aantal twijfelachtige en racistische dingen in een… livestream Dinsdag veroorzaakte bezorgdheid van haar miljoenen volgers op YouTube, TikTok en Twitter. Veel van die volgers hebben haar aangespoord om ‘hulp te zoeken’ en hebben iemand in haar omgeving opgeroepen om een ​​gezondheidscheck te doen.

Sindsdien post ze bijna non-stop TikTok-video’s, hoewel er op een gegeven moment een pauze van vier uur was.

“Het gaat goed met me”, zei ze nadat ze terugkwam van die pauze.

In een van haar TikTok-video’s vertelt ze hoe ze “naar de hemel is geteleporteerd, door een driftbui, hier terugkwam om je zielen te redden, en het kan me niet schelen als je me gelooft.”

Een van de reacties onder de video luidde: “Je kunt aan haar oogleden zien hoe uitgeput ze is xxx. Ik hoop dat het goed met je gaat, schat.”

Velen uitten hun bezorgdheid over Hanna’s geestelijke gezondheid en vergeleken haar acties met een “manische episode” en andere stoornissen. Ze heeft echter geen diagnoses gedeeld en er is op dit moment geen informatie over wat ze doormaakt.

‘Waar zijn haar vrienden?’ vroeg een commentator, nadat Hanna verschillende soortgelijke video’s achter elkaar had gepost. ‘Haar buren? Haar familie? Waarom is ze nog steeds alleen?’

Een Twitter-gebruiker plaatste een schermopname van een fragment van haar TikTok live en schreef: “iemand moet Gabbie Hanna controleren” als bijschrift.

“In alle ernst, ik maak me zorgen en ik hoop dat Gabbie Hanna de hulp krijgt die ze nodig heeft. Iemand in haar leven moet een gezondheidscheck bij haar doen”, schreef een andere Twitter-gebruiker.

Een andere Twitter-gebruiker schreef: “Ze zegt dat ze gisteravond stierf en naar de hemel ging, de zoon van god is, de tweede komst van Christus. Ze heeft vandaag 45 video’s geüpload naar TikTok en praat in raadsels. Het is WILD.”

Hanna onthulde uiteindelijk dat de politie kwam opdagen voor een welzijnscontrole. Het lijkt erop dat ze hun kaart hebben achtergelaten en haar vervolgens hebben toegestaan ​​terug te gaan naar wat ze aan het doen was.

Haar video’s van woensdagochtend lieten zien dat ze een man binnenliet van wie ze zei dat hij een vreemde was. De man, Nicholas genaamd, vroeg haar blijkbaar om haar wasruimte te gebruiken, ging haar huis binnen en bad toen met haar, ondanks dat haar vrienden haar zeiden hem uit haar huis te verwijderen.

Fans hoopten dat Nicholas er was om Hanna te helpen.

“Laten we hopen dat Nicholas echt een TikTok-fan is en haar komt controleren, vermomd als een verloren man”, schreef een gebruiker.

“Dus deze kerel die ze niet kent, kwam gewoon bij haar thuis om met haar te bidden? Dit is zo zorgelijk”, schreef een ander.

Ze plaatste woensdag nog steeds video’s vanaf 13.00 uur Eastern.

Als jij of iemand die je kent worstelt met depressie of psychische problemen, neem dan contact op met een vertrouwde collega, ouder of zorgverlener. U kunt ook 24 uur per dag een sms sturen naar 741741 of aanvullende bronnen raadplegen. Als u onmiddellijk hulp nodig heeft, bel dan 911 of ga naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Ondersteuning is beschikbaar.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in