TikTok-ster die voor het leven is verbannen uit Disney World neemt zijn campagne om terug te keren naar de parken naar een heel nieuw niveau

0
118


In maart 2021 bereikte een TikTok-gebruiker genaamd Jason Jeter een niveau van social media-sterrendom met een reeks video’s in Walt Disney World. Jeter was destijds een Cast Member en hij maakte video’s van zichzelf die de meeste van de tijd nogal dwaze dingen deed, zoals het drinken van water uit verschillende locaties in het resort die niet noodzakelijkerwijs ontworpen waren om te drinken. Jeter werd uiteindelijk ontslagen en verbannen uit Disney World en heeft de afgelopen maanden campagne gevoerd om zijn verbod op te heffen, en nu gaat hij rechtstreeks naar de top door Disney-CEO Bob Chapek te vragen zijn verbod op te heffen.

In een recente video op Jeter’s TikTok pagina, onthult de man dat hij naar verluidt het persoonlijke e-mailadres van Bob Chapek heeft verkregen via enkele bronnen binnen The Walt Disney Company. Dus hij heeft blijkbaar een e-mail rechtstreeks naar Chapek gestuurd over zijn schorsing. Bekijk de video hieronder.

@showmelovejete (opent in nieuw tabblad)
♬ origineel geluid – jete (opent in nieuw tabblad)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in