TikTok-ster Dani Russell ergert zich aan echtgenoot die naar NRL kijkt op bruiloft

0
95


Een man die viraal ging omdat hij tijdens zijn huwelijksreceptie de NRL op een telefoon bekeek, heeft het opnieuw gedaan – dit keer op de speciale dag van zijn zwager.

TikTok-sterren Dani en Blake Russell trouwden twee jaar geleden en op hun eenjarig jubileum deelde Dani een clip van haar man die naar de footy keek op hun bruiloft.

De clip ging viraal en kreeg overal ter wereld media-aandacht.

Nu is Blake betrapt op het kijken naar het voetbal tijdens een speciaal moment, dat Dani op film heeft vastgelegd.

Dani nam de populaire video-app mee en deelde de herinnering met de voice-over: “Ik kan nog steeds niet geloven dat mijn man dat op onze bruiloft deed”.

De clip toonde een telefoon naast de gelaagde bruidstaart met Blake in het geheim kijken naar een Penrith Panthers en Cronulla Sharks wedstrijd.

De video ging vervolgens door naar de huidige dag, waarbij Dani zei dat ze wenste dat ze had kunnen zeggen dat de dingen waren veranderd.

Ze leek niet onder de indruk van haar man, voordat ze hem weer voorovergebogen over de tafel naar sport op zijn telefoon liet zien.

In minder dan 24 uur is de nieuwe video meer dan 80.000 keer bekeken.

Gebruikers van sociale media werden in de steek gelaten toen het opnieuw gebeurde, met sommigen die Dani, die zwanger is van het tweede kind van het paar, aanspoorden om Blake wat speling te geven tijdens het laatste seizoen.

Maar sommigen zaten stevig in Dani’s kamp.

“Dani…. De footy is aan!!! Geen pauzes”, reageerde een persoon op de clip.

Een ander voegde eraan toe: “Hij is een oude Blake.”

De een zei: “Bloody Blake, kun je niet gewoon 20 minuten zonder de footy.”

“Ik bedoel, je kunt nooit voet aan de grond krijgen van de mens, maar als het de finale is van Dani, is er geen houden meer aan”, zei een ander.

Eentje zei simpelweg: “Ik bedoel, het is finale footy, dus ik snap het!”

Het stel is populair op TikTok vanwege hun ‘Oi Dani’-video’s, waarin Blake zijn vrouw belt en zij reageert met geestige comebacks.

Lees gerelateerde onderwerpen:TikTok

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in