TikTok-ster Brittany Jade maakt privé-account te midden van grap video controverse

0
155


TikTok-maker Brittany Jade heeft haar sociale media-accounts privé gemaakt nadat een poging tot grap waarbij haar kinderen betrokken waren, mislukte, wat leidde tot wijdverbreide kritiek.

Jade is de nieuwste online ster die op TikTok te maken kreeg nadat ze deelnam aan een nogal rake grap waarbij haar jonge kinderen betrokken waren.

Na het verwijderen van de video, waarin Jade leek te liegen over het hebben van een overleden kind om toegang te krijgen tot een cruise, is Jade nu privé geworden op haar TikTok- en Instagram-pagina’s.

Brittany Jade TikTok-controverse uitgelegd

Met een indrukwekkende 2,1 miljoen TikTok-volgers en nog eens 217.000 Instagram-volgers, is Jade een influencer en familievlogger.

Jade plaatst regelmatig herkenbare familie-inhoud samen met haar man Wyland en profiteert van de promotie van verschillende merken op Instagram, maar haar merk heeft een hit gekregen na de onlangs verwijderde video.

In de clip, die onofficieel opnieuw is geüpload naar TikTok, was te zien hoe Jade haar twee kinderen twee meespeelde terwijl ze voor de camera sprak over het emotionele verlies van een zoon genaamd Lawrence.

@maggiemay7770

Ze heeft nu een video gemaakt waarin ze mensen vertelt deze video’s die ze heeft gepost te verwijderen en wil dat iedereen deze video wist. Het spijt me voor alle vrouwen die hun baby’s hebben verloren en deze video moesten zien van wat zij en haar man deden in het bijzijn van het zijn kinderen en ze zeggen met leugens en lachen erom.. het is erg verontrustend en verdrietig ik zal voor ze bidden😢 RRe[email protected]Bretagne Jade

♬ origineel geluid – Maggie

Tijdens Jade’s emotionele toespraak, waarin ze zich richt tot Royal Caribbean Cruises, lijken haar beide jonge zonen in de war over waar ze het over heeft nadat Jade hen in het begin had verteld om “mee te gaan met het verhaal” om een ​​cruisereis te winnen.

Volgens Insider lijkt het er niet op dat Caribbean Cruises enige vorm van promotionele vakantie aanbood, maar eerder dat Jade het verhaal over de overleden zoon verzon om deel te nemen aan een TikTok-trend waarbij mensen buitensporige dingen voor de camera zeggen om film de reacties van andere mensen in de kamer.

Jade en Wyland vergrendelen hun sociale media-accounts

In de nasleep van de clip kregen Jade en Wyland vrijwel onmiddellijk een reeks kritiek en uploadden ze een verontschuldiging naar hun TikTok-pagina.

De nu verwijderde verontschuldiging begon met het paar dat beweerde dat ze zich hadden gerealiseerd dat ze een “grote fout” hadden gemaakt binnen “10 minuten na het plaatsen”.

Jade zei verder dat ze “extreem spijt hadden van degenen die gekwetst, getriggerd of beledigd waren door de context” van de video, voordat ze eraan toevoegde dat de video “een fout was waarvan (zij) zullen leren en groeien”.

Ondanks hun verontschuldigingen zijn Jade en Wyland sindsdien privé op TikTok gegaan, wat betekent dat degenen die het account niet volgen, niets van hun inhoud kunnen zien. Ze hebben hetzelfde gedaan op hun Instagram-pagina en op het moment van schrijven zijn er geen video’s op hun YouTube-kanaal.

TikTok heeft zijn zegje over Jade-drama

In het commentaargedeelte van de opnieuw geüploade verontschuldiging hadden verschillende TikTok-gebruikers hun mening over het verwijderde video-incident.

Veel gebruikers waren ongelovig over de situatie, met een schrijven “Hoe is dit niet gezond verstand? Het is geen grapje. Het zijn ouders die ze beter hadden moeten weten.”

Een andere teleurgestelde kijker voegde toe: “Als iemand die dit heeft meegemaakt, kan ik me niet voorstellen waarom je ooit dacht dat het grappig zou zijn.”

Het is op het moment van schrijven onduidelijk wanneer en of Jade en Wyland terugkeren naar sociale media.

Ander nieuws: in de kledinglijn van Brittany Aldean staat ‘betreed onze kinderen niet’ als reactie op de reactie van transgenders

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in