TikTok-ster Anna Paul verbreekt de stilte over de sluiting van het fanevenement bij Stax pop-up, Perth

0
93


Een TikTok- en OnlyFans-ster wiens meet & greet met fans in chaos is vervallen, heeft haar stilte verbroken om het fiasco en geleerde lessen aan te pakken.

De politie van West-Australië zei dat ze geen andere keuze hadden dan het evenement in Perth op zondag te sluiten en vertelde influencer Anna Paul dat ze dergelijke scènes niet meer hadden gezien sinds popzanger Justin Bieber voor het laatst optrad tijdens een concert.

Honderden tieners daalden af ​​in een pop-upwinkel voor activewear-label Stax om de 23-jarige influencer te zien, beschreven als de Australische Kim Kardashian.

Toen de menigte uit de hand liep, kwam de politie tussenbeide en sloot het evenement nadat enkele aanwezigen waren verpletterd en vertrapt.

Geflankeerd door twee van haar team, ging Paul maandagavond naar sociale media om zich te verontschuldigen voor het ‘per ongeluk afsluiten’ van Perth en om uit te leggen waarom ze het evenement kort nadat het was begonnen moesten annuleren.

Ze verdedigde ook Stax, die massaal werd teruggeslagen door woedende fans over de manier waarop het evenement werd afgehandeld.

Een geëmotioneerde Paul houdt vol dat Stax en haar beveiligingsteam de politie voor zondag op de hoogte hebben gebracht, nadat eerdere evenementen in Sydney en Melbourne honderden meer fans hadden aangetrokken dan verwacht.

Een meet and greet met populaire influencer Anna Paul (foto) daalde in chaos af in Perth

Een meet and greet met populaire influencer Anna Paul (foto) daalde in chaos af in Perth

‘Voor Perth hadden we zoiets van laten we het de politie vertellen, zorgen voor extra beveiliging en zorgen dat iedereen klaar staat’, zei ze.

‘De politie wist het vanaf het begin. Ze waren opgewonden!’

‘Ze hadden zoiets van ‘laten we het doen, we zijn er voor jullie’. De politie stond aan onze kant.’

‘Stax bestelde zo veel beveiliging dat ik dacht dat het overdreven was.’

‘We begonnen met de meet and greet, en het was goed voor de eerste 20 minuten, maar toen zei de politie:’ we moeten dit stoppen. Er zijn gewoon te veel mensen.’

‘De laatste keer dat (ze) zoiets zagen, was voor een Justin Bieber-concert. Ze zeiden: ‘We hebben nog nooit zoiets gezien en we moeten dit om veiligheidsredenen stopzetten.’

Ze voegde eraan toe dat Stax-eigenaren hebben aangeboden om extra beveiliging te bestellen, wat door de politie werd afgewezen.

Anna Paul legde fans uit waarom de politie haar meet & greet in Perth moest sluiten

Anna Paul legde fans uit waarom de politie haar meet & greet in Perth moest sluiten

‘Ze zeiden:’ we kunnen het niet nog 20 seconden laten doorgaan. Het spijt me dat we ermee moeten stoppen’, herinnert Paul zich.

‘De reden waarom we vervolgens met de politie hebben samengewerkt om het zo snel mogelijk te sluiten, is omdat we niet wilden dat er iets ergs zou gebeuren, omdat uw veiligheid onze eerste prioriteit is.’

‘We waren zo teleurgesteld en we hebben het gevoel dat we je in de steek hebben gelaten, maar we wilden het evenement gratis maken. We wilden niet dat jullie zouden betalen om ons te komen bezoeken.’

Paul zei dat het belangrijkste is dat niemand ernstig gewond is geraakt.

‘Dat is alles waar we om gaven. Daar zijn we zo dankbaar voor.’

Paul dringt erop aan dat toekomstige evenementen beter worden georganiseerd en beheerd.

‘Het had een ticket moeten zijn, en we weten dat we het nu en in de toekomst zeker voor een veel groter publiek zullen organiseren. Omdat we eerlijk gezegd geen idee hadden hoe het zou aflopen’, zei ze.

Tientallen kampeerden ’s nachts buiten de winkel om als eerste in de rij te staan, die om zeven uur ’s ochtends tot enkele duizenden was gegroeid, vijf uur voordat het evenement zou beginnen.

Stax verontschuldigde zich voor de annulering, wat tot verontwaardiging leidde van verwoeste fans die het gemist hadden, en anderen die op het oog waren betrapt.

‘Het was erg teleurstellend’, legt Tiffashleigh uit op TikTok.

‘Ik heb net vijf uur van mijn dag verspild om Anna Paul te ontmoeten, wat ik niet eens heb kunnen bereiken.’

Ze arriveerde om 7 uur ’s ochtends, ruim voordat de chaos drieënhalf uur later uitbrak.

Degenen in de wachtrij werden gemarkeerd met een nummer om soortgelijke scènes te vermijden die enkele dagen eerder in Melbourne plaatsvonden.

‘Het was leuk, en gekoeld en kalm. Ik raakte bevriend met meisjes die voor en achter me zaten’, herinnert Tiffy zich.

‘We zaten spelletjes te spelen en TikToks te kijken.’

‘Tussen zeven en tien uur begon zich echt een lange rij te ontwikkelen en rond 10.30 uur begon een man met een camera de lange rij verderop in de straat te filmen.

‘Iedereen dacht dat het Anna was en begon te duwen en te schreeuwen, en toen begon de chaos.’

Ze beweerde dat de menigte ‘als sardientjes’ naar de kant van de straat werd geduwd toen er meer politie arriveerde.

‘Mensen duwden je constant van achteren, dus je had letterlijk geen andere keuze dan de persoon voor je naar voren te duwen, ook al wilde je niet of werd je vertrapt en viel’, herinnert ze zich.

Influencer Anna Paul (foto) zegt dat ze niet had verwacht dat zoveel fans haar meet & greets in het hele land zouden bijwonen

Influencer Anna Paul (foto) zegt dat ze niet had verwacht dat zoveel fans haar meet & greets in het hele land zouden bijwonen

Woedende fans hebben uitgehaald naar Stax nadat een meet & greet met hun idool Anna Paul was geannuleerd kort nadat het evenement was begonnen

Woedende fans hebben uitgehaald naar Stax nadat een meet & greet met hun idool Anna Paul was geannuleerd kort nadat het evenement was begonnen

‘De politie vertelde mij en een paar andere meisjes dat vier mensen waren ingestort, en een paar werden vertrapt’, zei ze.

‘Er was een meisje in de Stax-winkel die werd behandeld door ambulancepersoneel.’

Tiffy vatte de dag als zeer teleurstellend samen toen ze mikte op het activewear-label.

‘Stax moest het evenement echt organiseren, het leek erop dat de politie en stadswachters niet eens wisten dat dit evenement plaatsvond,’ zei ze.

‘Veel agenten zeiden:’ we wisten niet eens dat dit gebeurde en het bedrijf had ons dat niet verteld.’

Haar herinnering aan gebeurtenissen leidde tot een verdere terugslag tegen Stax.

‘Stax moest het beter doen. Omdat ze weten hoe jong veel van Anna’s fans zijn, hebben ze een echt onveilige omgeving gecreëerd’, merkte een kijker op.

Een ander voegde toe: ‘Stax is hier zeker de schuldige, en ze probeerden de schuld op de politie te schuiven, maar zij waren degenen die nalatig waren met hun evenement.’

Anna Paul (foto) heeft de afgelopen week door Australië gereisd om honderden fans te ontmoeten

Anna Paul (foto) heeft de afgelopen week door Australië gereisd om honderden fans te ontmoeten

De politie annuleerde een pop-upevenement in Perth om influencer Anna Paul (foto) te ontmoeten nadat honderden tieners ter plaatse waren gekomen

De politie annuleerde een pop-upevenement in Perth om influencer Anna Paul (foto) te ontmoeten nadat honderden tieners ter plaatse waren gekomen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in