TikTok-ster Alix Earle gaat trouwen, maar het is niet wat je denkt

0
19


Gefeliciteerd zijn soort van om voor Alex Earle.

De TikToker – die haar leven aan de Universiteit van Miami regelmatig documenteert – kondigde aan dat ze ging trouwen op TikTok 27 januari, hoewel het niet het typische huwelijk is dat je zou verwachten.

“Maak je klaar om te trouwen. Ik heb zo lang op deze dag gewacht”, zei Alix in de clip. ‘Elk jaar heeft de frat een huwelijksfeest. En ik ben uitgekozen om de bruid te zijn, en ik trouw met mijn minnaar Grant.’

En in tegenstelling tot de vorige bruiden van de broederschap, besloot Alix all-in te gaan, inclusief het kopen van de “meest flikkerende” jurk “die je ooit in je leven hebt gezien”.

“Meestal dragen de meisjes een witte jurk en de bruidsmeisjes dragen wat dan ook,” vervolgde ze. ‘Maar dit jaar niet. Ik heb een echte trouwjurk gekregen en mijn vrienden hebben allemaal dezelfde bijpassende roze bruidsmeisjesjurk.’

Wat staat er nog meer op het programma tijdens de ceremonie? De 22-jarige zei dat er een boog zou zijn, een bruidsmeisjesploeg tot in de puntjes gekleed en gewoon “cheesy, bruiloftsplezier”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in