TikTok-ster Alix Earle gaat trouwen, maar het is niet wat je denkt

0
98


Gefeliciteerd zijn soort van om voor Alex Earle.

De TikToker – die haar leven aan de Universiteit van Miami regelmatig documenteert – kondigde aan dat ze het zou krijgen getrouwd Aan TikTok 27 januari, hoewel het niet het typische huwelijk is dat je zou verwachten.

“Maak je klaar om te trouwen. Ik heb zo lang op deze dag gewacht”, zei Alix in de clip. ‘Elk jaar heeft de frat een huwelijksfeest. En ik ben uitgekozen om de bruid te zijn, en ik trouw met mijn minnaar Grant.’

En in tegenstelling tot de vorige bruiden van de broederschap, besloot Alix all-in te gaan, inclusief het kopen van de “meest flikkerende” jurk “die je ooit in je leven hebt gezien”.

“Meestal dragen de meisjes een witte jurk en de bruidsmeisjes dragen wat dan ook,” vervolgde ze. ‘Maar dit jaar niet. Ik heb een echte trouwjurk gekregen en mijn vrienden hebben allemaal dezelfde bijpassende roze bruidsmeisjesjurk.’

Wat staat er nog meer op het programma tijdens de ceremonie? De 22-jarige zei dat er een boog zou zijn, een bruidsmeisjesploeg tot in de puntjes gekleed en gewoon “cheesy, bruiloftsplezier”.

TikToker Alix Earle’s Influencer Trip naar Dubai met haar moeder

“Ik dacht altijd dat mijn trouwdag ergens in Griekenland of Italië zou zijn, maar de achterkant van een studentenhuis volstaat”, zei ze. “Er hangt magie in de lucht vanavond. Mijn bruidsmeisje heeft een toespraak voor me voorbereid. Mijn beste vriendin, Natalie, heeft een gedicht voor me geschreven. Ik zal ter plekke mijn geloften bedenken, dus we gaan zien hoe dat gaat na een paar drankjes.”

Alix, die haar breuk met de voormalige honkbalspeler van de Yankees bevestigde Tyler Wade in december – grapte dat ze weer van de markt was, terwijl ze de post onderschreef: “ZE IS GETROFFEN.”

Alix Earle, Instagram-verhaal

Instagram

“Dit is echt een groot probleem,” zei ze. “Single Alix duurde niet lang, want nu gaat ze trouwen.”

In een vervolgvideo liet Alix haar jurk zien die ze van Amazon had gekregen. Ze voltooide haar look met een sluier, zilveren hoepels en beige hakken.

“Ik wil de rest van mijn leven elke dag trouwen”, zei ze. “Ik ben nog nooit zo opgewonden geweest voor iets in mijn leven.”

Ze zet het feest zeker in bruidsfeest.

Voor het laatste laatste nieuws, klik hier om de E! Nieuws-app

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in