TikTok stelt voor om op oudejaarsavond 12 druiven onder tafel te eten

0
10


Oudejaarsavond is een feestdag vol verwachtingen, inclusief iemand kussen als de klok middernacht slaat. Als je niemand hebt om te zoenen, voelt dat moment misschien meer ongemakkelijk dan romantisch. Om het nieuwe jaar met meer positieve energie te verwelkomen, stelt TikTok voor om een ​​Spaanse traditie op te nemen in je oudejaarsplannen. Deze manifestatietechniek is eenvoudig: eet 12 druiven (die de 12 maanden van het jaar vertegenwoordigen) onder de tafel en denk bij elke druif na over je intentie. Eet je druiven om 12:01 uur op om geluk te hebben voor het volgende jaar. Oh, en draag rood ondergoed voor een extra dosis romantiek.

TikTokers begon in november met posten over deze specifieke nieuwjaarsmanifestatietechniek. Nu heeft de hashtag #underthetable 40 miljoen views, en er is een virale tweet die de traditie uitlegt: “Eten 12 druiven onder de tafel op NYE precies wanneer middernacht toeslaat, zou geluk brengen in liefde en relaties. Als het je lukt om de 12 druiven op tijd te eten, heb je een voorspoedig en heel gelukkig jaar.”

De trend begon echt in december, toen accounts begonnen te delen hoe het eten van 12 druiven vorig jaar voor hen had gewerkt, specifiek om hen te helpen liefde te vinden. Een TikToker @lolkarli deelde een video waarin ze de afgelopen jaarwisseling onder de tafel doorbracht en legde uit: “Vorig jaar at ik mijn 12 druiven onder de tafel.” Karli voegde vervolgens een compilatie van foto’s en video’s van haar en haar huidige partner toe. “Nou, het werkte lol,” schreef ze naast de video.

Tal van andere TikTok-accounts deelden vergelijkbare succesverhalen over verliefd worden na deze laatste oudejaarsavond. De rest van de app was er snel van overtuigd dat dit de beste manier was om 2023 in te luiden. Een gebruiker merkte op: “Aangezien dit de 10e TikTok is die ik heb gezien, beschouw ik het als een teken. Tot onder de tafel in 2023!” Een ander schreef: “✍️druiven eten onder de tafel. begrepen!”

Volgens degenen die het met succes hebben gedaan, moet je geloven dat het zal werken om deze techniek te laten werken. Als één rekening @helenguillen zeg het: “Het belangrijkste om te onthouden: je moet geloven dat het echt voor jou zal gebeuren 🥰.” Nog een handige tip? De druiven moeten groen zijn, niet rood.

Dus, eh, waar komt het rode ondergoed vandaan? Het is een ander onderdeel van deze traditie dat op TikTok van de grond is gekomen. Blijkbaar kan het dragen van rood ondergoed – vooral als het je door iemand anders is gegeven – helpen om een ​​gepassioneerd jaar in te luiden. (Voor geluk en voorspoed is geel ondergoed de juiste keuze, volgens een vergelijkbare Latinx-traditie.)

Zoals een TikToker het verwoordde: “Mijn For You-pagina heeft me gepest om te besluiten dat ik dit jaar op oudejaarsavond om middernacht onder een tafel ga zitten in de hoop dat ik het komende jaar de liefde van mijn leven ontmoet.”

Als je hetzelfde voelt, is het een goed idee om nu druiven te gaan kopen, voordat ze niet meer op voorraad zijn. Ik zie je om middernacht onder de tafel – en veel succes met het manifesteren van de partner van je dromen.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in