TikTok start zijn unieke ‘Terug naar school’-campagne als bezorgdheid over cyberdreigingen verdiepen / Digitale informatiewereld

0
150


We moeten TikTok veel eer geven, want ze hebben echt een lange weg afgelegd om ervoor te zorgen dat de app up-to-date is met beveiliging en andere zorgen die gebruikers kunnen hebben.

Hoewel we niet zouden beweren dat de app vrij is van controverse, geven we hem alle punten om buiten de gebaande paden te denken en die extra mijl te gaan.

In een tijd als vandaag, waarin de bedreigingen die verband houden met cyberbeveiliging talrijk zijn, heeft de populaire app zijn back-to-school-campagne gelanceerd. En het is ontworpen om verschillende gezinnen te helpen het landschap van de digitale wereld van vandaag te begrijpen en hoeveel gebruikers zich kunnen beschermen tegen de bedreigende omgeving.

Maar dit gaat gepaard met enkele positieve inzichten, zoals hoe zoveel verschillende soorten kansen kunnen worden verkend in de snelle wereld van vandaag, waar gebruikers banen kunnen verdienen met geweldige loonschalen.

Volgens recente statistieken gebruiken meer dan een miljard mensen van over de hele wereld de app om zich te vermaken, zodat ze kunnen leren, groeien en ook plezier hebben.

Als je de hashtag ‘Leer met TikTok’ nog steeds niet kent, is het echt tijd om die ogen te openen en het meeste uit je tijd te halen tijdens het gebruik van de app.

Wat deze specifieke campagne betreft, wel, TikTok wil dat gebruikers meer tips en trucs leren om cyberslim te zijn. De app weet hoe cybercriminelen en cybercriminaliteit groeien en er is geen betere manier om dit aan te pakken dan door het bewustzijn te vergroten.

TikTok zegt dat criminelen geavanceerder zijn bij het maken van bewegingen en het gebruik van hulpmiddelen en dat is wat de dreiging zo veel alarmerender maakt.

De beroemde korte video-app zegt dat het ook een missie is om meer programma’s naar voren te brengen om gebruikers te empoweren en te onderwijzen, waarbij grote nadruk wordt gelegd op een revolutie in de manier waarop mensen het thema cyber vandaag zien, vergeleken met jaren geleden.

TikTok voegt eraan toe dat de generatie van vandaag de toekomst van morgen is en aangezien de meerderheid van de gebruikers tot Gen Z behoort, wat is dan een betere manier om het beoogde publiek te bereiken dan dit?

Er wordt veel gepraat over het creëren van meer banen voor mensen die worden gediscrimineerd en zelfs over het verstrekken van beurzen aan degenen die ze het meest nodig hebben. Maar het initiatief is niet nieuw.

Vorig schoolseizoen zagen we het voor het eerst in actie komen. Toen begonnen ze de hele zomer met het geven van veiligheids- en beveiligingstips. Er was speciale nadruk op trending scams waar mensen op hun hoede voor moesten zijn. Maar nu hebben ze de beweging zeker uitgebreid tot iets groters en beters.

TikTok zegt dat afgestudeerden die recentelijk zijn afgestudeerd aan de universiteit of school, kunnen beginnen met solliciteren naar banen of beurzen die op dit moment het beste bij hun interesses passen.

Het is duidelijk dat de app buiten de gebaande paden denkt en iets doet dat nog niet eerder is gedaan in de digitale wereld. En met de introductie van gratis inzichten, updates en bronnen, kunnen we deze beweging echt zien gaan.

Volgende lezen: TikTok experimenteert met een innovatieve ‘nabije’ inhoudsfeedfunctie die merken kan helpen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in