TikTok Stars Julie en Camilla Lorentzen verwachten baby

0
50


Julie en Camilla, die in juli in het huwelijksbootje stapten tijdens een romantische bruiloft aan zee in Thailand, documenteren hun IVF-reis sinds augustus. Volgens een van Julie’s eerdere vlogs ondergingen zij en Camilla allebei procedures voor het ophalen van eieren, hoewel alleen zij verder ging met een embryotransfer. De eerste transfer, zei Julie, “helaas mislukt” en in december onderging ze opnieuw een embryotransfer.

“We waren er absoluut kapot van, maar vastbesloten om te blijven vechten om onze droom waar te maken”, herinnert Julie zich in de vlog van 13 december, waarin ze uitlegde dat de tweede procedure “absoluut moeilijk was, want alles wat we wilden was ons kerstwonder.”

Hoe voelt Julie zich nu? In een TikTok-video met de titel “FIVE WEEK UPDATE” die op 20 december werd gepost, zei de influencer dat haar “symptomen echt begonnen op te treden”.

“Ik ben zo misselijk,” voegde ze eraan toe. “Ook zijn mijn borsten zo pijnlijk en zijn ze letterlijk in omvang verdubbeld, en ik heb het de hele tijd ijskoud. Ik heb geen bult, maar ik heb echt een opgeblazen gevoel.”LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in