TikTok Star Tatyana Joseph’s favoriete schoonheidsproducten

0
67


Joseph heeft een paar beproefde make-uplooks waarvan ze zegt dat ze altijd voor haar werken. “Mijn drie favoriete looks zijn waarschijnlijk mijn gym/quick morning-look, mijn natuurlijke glow-look en mijn volledige ‘coming to take your man’-look,” zegt ze.

Voor haar ochtendlook houdt ze het graag licht met wat mascara, opgevulde wenkbrauwen, een beetje blos en wat roze lipgloss. Voor een next-level (maar volledig natuurlijk ogende) gloed, gebruikt ze concealer onder haar oogcontour en dept ze een beetje op gebieden die ze wil opfleuren of markeren. Daarna gaat ze naar binnen met een contourproduct dat een paar tinten donkerder is dan haar huidskleur, maar slaat de foundation over. Als finishing touch voegt ze iets sprankelends toe aan haar oogleden om de glans echt te versterken. Ze deelt: “Voor de laatste blik, daar ga ik helemaal uit. Alles wat je maar kunt bedenken om helemaal uit te gaan met [in terms of] make-up, ik wel. Maar ik doe dit meestal alleen als ik ergens heel, heel erg zin heb om heen te gaan of als ik gewoon in de stemming ben. Maar het beste is dat de wimpers eruit komen voor die look!”

Joseph heeft ook een aantal behoorlijk verbazingwekkende krullen. Ze deelt een heleboel kennis en hacks op haar YouTube-kanaal over haar haar, maar ze besloot hier ook een paar tips te onthullen: ik maak aantekeningen. “Ik voorwoord deze altijd [tips] door te zeggen dat dit is wat voor mij werkt, en als het niet voor jou werkt, dan ben je een stap dichter bij het vinden van wat wel werkt! Ik merkte het meest [hair] groei toen ik mijn hoofdhuid werd schoongemaakt en mijn uiteinden vaker werden getrimd, zegt ze. “Vind een productlijn die het gemakkelijker voor je maakt om je haar te doen en vind een manier om meer plezier te hebben met het doen van je haar. Ervoor zorgen wordt een taak, en het hebben van het juiste gereedschap aan je zijde zal je leven goed maken. zoveel gemakkelijker. Probeer het product niet langer dan vier dagen in je haar te houden. Zorg voor een wekelijks wasschema dat niet zo diep is als je wasdag, maar laat je hoofdhuid op de een of andere manier ademen en je hoofd wordt van alles ontdaan restproduct dat zich uiteindelijk gewoon opbouwt en je hoofdhuid blokkeert om te doen wat het moet doen om goed te groeien.”

Neem hieronder een kijkje voor nog meer beautyhacks van Joseph en haar favoriete producten aller tijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in