TikTok Star Cooper Alan over het delen van muziek en koekjes met fans

0
146


Je nummers zijn meer dan honderd miljoen keer gestreamd. Dat is wild om over na te denken. Had je ooit zo’n succes kunnen voorspellen?

Nee. Golly, ik vertel dit verhaal elke show die we spelen voordat ik ‘New Normal’ speel, wat mijn eerste virale nummer was. Ik doe dit al heel lang. Ik ben 26, maar ik doe dit al sinds groep 8. We schreven liedjes en we brachten ze uit of namen ze op, en je zou je familie en vrienden smeken ernaar te luisteren. Dat zouden ze doen, want ze waren aardig en ze waren cool.

Maar het was een groot feest toen je over die meer dan duizend streams op Spotify heen kwam. Ik herinner me de eerste keer dat dat gebeurde, ik dacht: “Oh mijn God, duizend mensen hebben naar dit nummer geluisterd.” Dan vermenigvuldig je dat met een hoop en het is surrealistisch. Ik heb het geluk dat mensen op de een of andere manier contact hebben met de dingen die ik daar neerzet. Een deel ervan is gek, een deel is wild, maar het is allemaal echt en ik ben het helemaal. Ik heb het geluk dat mensen zich daarbij aansluiten.

Wat volgt er voor jou? Gaat uw samenwerking met Dewey’s leiden tot meer professionele samenwerkingen? Wat staat er aan de horizon voorwaarts?

De horizon is veel meer muziek – een grote herfsttour die door Thanksgiving loopt, en dan zullen we volgend jaar meer datums doen. [I’m] proberen dit ding te blijven laten groeien en mijn bedrijf te laten groeien. In termen van merkpartnerschappen proberen we selectief te zijn met wie we samenwerken, en het moet perfect passen. Dewey’s paste perfect bij ons, van de geboorteplaats tot de geweldige smaken, tot hoe goed ze zijn, tot hoeveel ik erin geloof. Het was de perfecte samenwerking. Ik zou niet van plan zijn om een ​​heleboel van deze partnerschappen van mij te zien, want het moet speciaal zijn, en deze is speciaal voor mij.

Dat is een mooi onderscheid. Het is belangrijk als je met iemand gaat samenwerken om iets te doen dat authentiek aanvoelt en iets waar je achter zou kunnen staan. Advertentiecultuur op TikTok is … Volgers kunnen het verkeerd opvatten.

Het is geen kieskeurigheid omdat ik denk dat ik beter ben dan wat dan ook. Het is echt meer respect voor de fans … Ik adverteer daar al zoveel, van mijn muziek tot de kaartverkoop. Ik ben een wandelende advertentie en probeer mezelf constant te verkopen. Ik moet voorzichtig zijn. Maar dit is een product dat als alle 10 miljoen van mijn volgers op sociale media een doos met Dewey’s koekjes zouden kopen, ik garandeer je dat iedereen zou zeggen: “Verdomme, deze zijn echt goed.” Ik kan er eigenlijk acht van eten en ik voel me niet slecht over mezelf, en ze zijn niet zo slecht voor mij. Dit is geweldig.

Volg Cooper Alan op TikTok en Instagram voor meer informatie over zijn samenwerking met Dewey’s, muziek en meer.

Dit interview is voor de duidelijkheid bewerkt.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in