TikTok Star Charli D’Amelio & Mother Heidi doen mee aan seizoen 31 Cast (VIDEO)

0
56


TikTok-ster Charli D’Amelio en haar moeder, Heidi D’Amelio, zijn de eerste officiële castleden van Dansen met de sterren Seizoen 31, het is de eerste keer dat een moeder-dochterduo samen aan de realityserie heeft meegedaan.

Hun casting werd aangekondigd op woensdag 7 september op Goedemorgen Amerika. De sterren van De D’Amelio Show deelde het verhaal van hoe ze in de competitieserie werden gecast met Michael Strahan, en zei dat de kans zich voordeed tijdens het filmen van hun Hulu reality-serie (terugkomt voor seizoen 2 op 28 september).

“We waren op dat moment onze Hulu-show aan het filmen, en ineens hadden ze zoiets van, PR wilde Charli en ik nu op een Zoom. We dachten dat we zouden worden geannuleerd, ‘zei Heidi. “Ik was in shock, voor mezelf.” Charlie kon het ook niet geloven.

‘Ik dacht dat ze een grapje maakten’, zei ze. De rest van de Dansen met de sterren De cast van seizoen 31 wordt op donderdag 8 september bekend gemaakt Goedemorgen Amerika. Het seizoen begint op maandag 19 september op Disney+, de eerste reality-competitieserie die live wordt uitgezonden op een streamingplatform.

Terwijl ze samen het avontuur aangaan, strijden Charli en Heidi apart om de spiegelboltrofee. Charli, een getrainde wedstrijddanser, plaagde die oudere zus Dixie D’Amelio “beter” haar toe te juichen, terwijl de stem van vader Marc D’Amelio nog steeds in de lucht is.

De TikTok-ster grapte ook dat ze tijdens de wedstrijd niet te veel ‘smacktalk’ aan haar moeder mag uitdelen omdat ‘ik 18 ben, maar ze kan me huisarresteren als ze dat echt wil. Ik kan niet te hard zijn!” En zoals haar gezamenlijke video’s met Charli bewijzen, kan Heidi haar mannetje staan ​​op de dansvloer.

De maker van de inhoud hoopt tijdens het seizoen enkele knipogen naar haar beroemde TikTok-dansbewegingen op te nemen als een ode aan wat haar in de eerste plaats beroemd heeft gemaakt. Charli is de op één na meest gevolgde persoon op TikTok met 146 miljoen volgers. Ze volgt de Italiaanse grappenmaker Khabane Lame, die 148,3 miljoen volgers heeft.

Dansen met de sterren Seizoen 31 wordt gepresenteerd door Tyra Banks en Alfonso Ribeiro en gejureerd door Carrie Ann Inaba, Bruno Tonioli, Len Goodman en Derek Hough.

Dansen met de sterrenPremière seizoen 31, maandag 19 september, Disney+LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in