TikTok Spiesjes Jamie Lynn Spears’ Fox ‘Special Forces’ Reality Show Casting

0
9


“Als je zou moeten sterven, is dat de manier waarop de natuur zegt dat je gefaald hebt”, is de openingszin van de trailer van de nieuwe FOX-realityshow Special Forces: de zwaarste test ter wereld. Oef. De tv-serie, die op 4 januari in première gaat, volgt 16 beroemdheden die naar de woestijn zijn gebracht om aan de ultieme test te worden onderworpen door voormalige special forces-soldaten. Deelnemers nemen deel aan echte special forces-trainingscursussen, en een voorproefje van de uitdagingen omvat het ontsnappen uit een zinkende auto en vechten met elkaar in hand-tot-handgevechten. Maar het hoofdevenement? Het uiterlijk van Jamie Lynn Spears, dat op TikTok wordt geript.

In tegenstelling tot de meeste realityshows, zijn er geen eliminatierondes in deze show. Het enige doel is om 10 slopende dagen te overleven. De dramatische trailer toonde clips van de celebs op enkele van hun meest ruige momenten: Mel B die stoten uitdeelde, Dwight Howard bijna in tranen en voormalig vrijgezel Hannah Brown die een enorme hap naar adem nam nadat ze uit een watermassa was opgestaan.

Maar de openingsscène van de trailer is niemand minder dan Jamie Lynn Spears, die er echt ruig uitziet en achterover uit een vliegtuig in de oceaan valt. “Zangeres/Actrice” Jamie Lynn is een van de 16 beroemde deelnemers en het publiek was behoorlijk geschokt om haar te zien. De trailer van de show is op TikTok geplaatst op de Reality Club Fox-pagina. Met het gezicht van Spears als het eerste wat mensen zien, renden kijkers naar de reacties. En de opmerkingen … stelden niet teleur. Hier zijn enkele van mijn persoonlijke favorieten die het gevoel van iedereen lijken te omvatten over Jamie Lynns poging om zichzelf weer in de schijnwerpers te zetten.

@realityclubfox

Zestien beroemdheden leren snel de betekenis van “geen lef, geen glorie” – en geen glamour! Stem af op 4 januari voor #SpecialForcesFOX #celebrity #challenge

♬ origineel geluid – Reality Club FOX

  • “Ik zou heel graag Jamie Lynn Spears zien martelen, bedankt dat ik zal kijken.”
  • “Ted Cruz?! Laat maar, het is Jamie Lynn…
  • “Jamie Lynn is niet rijk of beroemd. Ik hoop dat ze ergens door opgegeten wordt.”
  • “Oh Jamie Lynn Spears – aan het werk gezet omdat ze niet meer op het geld van haar zus kan rijden lol”
  • “Kunnen ze Jamie Lynn daar gewoon laten stranden?”
  • “Ik wil Jamie Lynn zien SUFFERRRRRRRR.”
  • “Ze zouden Jamie Lynn de komende 13 jaar elke dag moeten laten doen.”

De lijst met afkeurende opmerkingen gaat maar door, ingeklemd tussen opmerkingen waarin mensen erop wijzen hoe de hele show gewoon Amerikaanse militaire propaganda schreeuwt … en kritiek heeft op de keuze van de show voor ‘beroemdheden’. Tegen het einde van de trailer zegt Jamie Lynn in tranen: “Ik wil gewoon het gevoel hebben dat ik iets waard ben.” Als je haar boek leest en interesse hebt om Jamie Lynn te zien werken aan haar bedriegersyndroom terwijl ze legeroefeningen voltooit en zo… kijk dan eens naar de show?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in