TikTok ‘sociopaat’ reageert op het label ‘vrouwelijke Andrew Tate’

0
46


gepubliceerd: 2022-10-24T17:34:04

Bijgewerkt: 2022-10-24T17:34:29

Een TikToker die beweert een gediagnosticeerde sociopaat te zijn, reageert op gebruikers die haar de ‘vrouwelijke Andrew Tate’ hebben genoemd.

TikTok-ster ‘notkanikabatra’ heeft naam gemaakt op het platform door te discussiëren over het feit dat ze een sociopaat is en hoe dit haar leven en de levens van haar naasten beïnvloedt, maar sommigen zijn geen grote fan van haar inhoud.

Het model is vergeleken met de verbannen social media-beïnvloeder Andrew Tate wiens controversiële opvattingen over vrouwen ertoe leidden dat hij van veel internethotspots zoals YouTube, Twitter en Instagram werd verwijderd.

In een recente video ging Batra in op die vergelijkingen en legde uit waarom ze het niet eens is met mensen die haar een vrouwelijke versie van Tate noemen.

TikToker blaast vrouwelijke Andrew Tate-vergelijkingen op

In de 43 seconden durende clip legde Kanika Batra uit dat ze geen idee heeft waarom mensen de indruk hebben dat ze een hekel heeft aan mannen.

“Ik praat over geestelijke gezondheid en in plaats van te luisteren, lijken mannen mijn fysieke verschijning gewoon te beledigen. Ik ben niet onzeker, dus dat vind ik prima, maar er zijn genoeg vrouwen die dat wel zijn’, zei de voormalige Miss Universe-finalist.

(klik hier als TikTok niet laadt)

Ze beweerde verder dat sommige mannen geloven dat vrouwen allemaal narcisten zijn en het misbruik verdienen en mikte op degenen die bij die individuen blijven.

“Sommige vrouwen houden het nog steeds vol met deze mannen, wat ik absoluut belachelijk vind. Dames, het is tijd voor wat pushback. Ik ben een sociopaat, geloof me als ik zeg dat deze mannen je in de maling nemen,’ besloot ze.

Tot nu toe is haar video bijna een miljoen keer bekeken, en velen in de commentaren stonden Batra bij en sommigen zeiden zelfs dat Andrew Tate nooit ‘haar niveau zou kunnen bereiken’.

Het valt nog te bezien of deze video haters zal afschrikken of dat de Tate-vergelijkingen daardoor slechter zullen worden. De TikToker vindt in ieder geval simpelweg geen overeenkomsten tussen haar en de verbannen voormalig kickbokser.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in