TikTok ‘Snacklebox’-trend maakt het buitenleven smakelijker

0
125


“Een charcuterie-tacklebox is het meest zuidelijke dat ik ooit heb gezien”, grapte een persoon. “Ik ben er zo bij.”

Screengrabs van @skybut, @fifthwheellyfestyle en @KSGalle TikTok-video’s

Een nieuwe trend op sociale media gaf een verrukkelijke draai aan een essentieel onderdeel van de uitrusting van vissers: de tacklebox.

Het nieuwe concept, door TikTok-gebruikers de ‘snacklebox’ genoemd, gebruikt traditionele tackleboxen om ingewikkelde snackboxen te ontwerpen voor alles van roadtrips met je kinderen tot vrijgezellenfeesten op het meer.

TikToker Skylar, die bekend staat als @skybut, kreeg meer dan 2,2 miljoen views van haar multi-tier snacklebox die ze maakte voor het vrijgezellenfeest van haar neven en nichten. De doos bevatte kazen, vleeswaren, noten, tandenstokers, een overvloed aan crackers en groenten – een gecondenseerde charcuterieplank.

“Het was serieus het leven van het feest”, zei Skylar op haar TikTok en voegde eraan toe dat ze het gekoeld hielden door de doos in een koeler te bewaren. “Wij plattelanders willen ook af en toe genieten van een (charcuterie)bordopstelling.”

“Een charcuterie-tacklebox is het meest zuidelijke dat ik ooit heb gezien”, grapte een commentator. “Ik ben er zo bij.”

Andere TikTok-gebruikers hebben soortgelijke ideeën gedeeld voor en na Skylar, sommigen bevelen het idee aan voor de visreizen, vakanties of lange ritten van hun man.

“Briljant idee”, reageerde iemand op de snackbox-creatie van TikToker @fifthwheellifestyle. “Ik kan zien dat dit een geweldig idee is voor mijn kinderen op reisdagen.”

Sommige kijkers hadden vragen over de veiligheid van het doen van voedsel in de dozen als ze met chemicaliën waren besproeid. @Skybut zei dat iemand voorstelde om cupcakevormpjes in de doos te doen als mensen bang waren dat voedsel het plastic aanraakte.

Veel tackleboxen zijn online te vinden in de prijsklasse van $ 10 – $ 30 voor iedereen die geïnteresseerd is in het bouwen van zijn eigen snackbox thuis.

We denken dat sommige sardines een leuke toevoeging zijn, of misschien kaviaar.

Profielafbeelding van Alison Cutler

Alison Cutler is een National Real Time Reporter voor het zuidoosten bij McClatchy. Ze studeerde af aan de Walter Cronkite School of Journalism and Mass Communication aan de Arizona State University en werkte eerder voor The News Leader in Staunton, VA, een tak van USAToday.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in