TikTok sluit zich aan bij de GSMA als Industry Member

0
10


TikTok heeft aangekondigd dat het zich heeft aangesloten bij de GSMA als branchelid.

Door dit lidmaatschap zullen we samenwerken met onze branchepartners om de ontwikkeling van nieuwe mobiele communicatietechnologieën te bepleiten en duurzame zakelijke relaties aan te gaan in onze wereldwijde gemeenschap.

De GSMA is de grootste door leden geleide organisatie die het wereldwijde mobiele ecosysteem ondersteunt en vertegenwoordigt mobiele operators, apparaatfabrikanten, softwarebedrijven en internetorganisaties, samen met aangrenzende industriesectoren, onder één paraplu. Haar activiteiten omvatten het bevorderen van beleid; toonaangevend leiderschap op het gebied van belangrijke branchekwesties zoals 5G, IoT, roaming, AI, beveiliging en SIM-technologie; het aanpakken van grote maatschappelijke uitdagingen – zoals de gebruikskloof; en ondersteuning van de technologie en interoperabiliteit die ervoor zorgen dat mobiel werkt voor het bedrijfsleven en de samenleving.


De GSMA biedt ook ’s werelds grootste platform voor het bijeenroepen en informeren van het mobiele ecosysteem tijdens de jaarlijkse MWC-evenementen in Barcelona, ​​Shanghai, Las Vegas en Kigali en de M360-reeks van regionale evenementen.

Dit lidmaatschap is een belangrijke mijlpaal voor TikTok, aangezien we blijven groeien als een vertrouwde marktleider en al onze partners in de mobiele communicatie-industrie ondersteunen en versterken. We zijn verheugd om waarde toe te voegen aan deze ongelooflijke organisatie door onze kennis te delen, unieke branche-inzichten te bieden en innovatieve initiatieven te ondersteunen waar iedereen in het telecommunicatie-ecosysteem van zal profiteren. We zijn toegewijd aan onze inspanningen om productuitmuntendheid te stimuleren en onze doelen te bereiken met de steun van GSMA en haar mijleden.

David Saidden, directeur distributiepartnerschappen, TikTok
De missie van TikTok is om creativiteit te inspireren en vreugde te brengen. In samenwerking met honderden telco’s over de hele wereld hebben we het voor onze gebruikers en partners gemakkelijker, goedkoper en sneller gemaakt om ons geweldige videoplatform te maken, te delen en ermee bezig te zijn. Als onderdeel van de GSMA-gemeenschap zijn we verheugd om deze successen uit te breiden, innovatie in de 5G-ruimte te versterken, levering via CDN- en Edge-infrastructuur te stroomlijnen en baanbrekend werk te doen met nieuwe connectiviteitsmodi in evoluerende markten.

Lara Dewar, Chief Marketing Officer, GSMA
Met zijn krachtige invloed op de cultuur en het enorme maandelijkse gebruikersbestand van meer dan een miljard, heeft TikTok de afgelopen jaren de aandacht van de wereld getrokken. We zijn verheugd TikTok te verwelkomen als branchelid om samen te werken aan initiatieven die het hele mobiele ecosysteem ten goede komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in