TikTok sleept Kylie Jenner’s magazijngrote kast

0
120


Kylie Jenner heeft haar enorme op een winkelcentrum lijkende kast op TikTok onthuld voor het geval je een herinnering nodig hebt dat ze in feite deel uitmaakt van de één procent die we zullen eten in de revolutie.

In een TikTok-video die me duizelig maakte, klaagde Kylie dat ze haar “Get Ready With Me” -video voor haar fans had verloren, dus vroeg ze om hun advies over het kiezen van een handtas – terwijl ze in haar kast stond.

Normaal gesproken zou dit een beeld oproepen van een kleine, enigszins krappe kamer met kleding aan de achterwand. Maar niet voor Kylie.

De realityster, met een nettowaarde van meer dan AUD $ 1 miljard, heeft een kast die eruitziet als een magazijn – compleet met tl-verlichting, glazen panelen en rijen op rijen producten die me doen denken aan een wandeling door IKEA.

@kyliejenner ♬ origineel geluid – Kylie Jenner

Terwijl Kylie handtassen probeerde, waren er schoenen van elke kleur en stijl (ik spreek letterlijk honderden) achter haar. Plus tientallen handtassen. En dat is precies wat we kunnen zien.

Later in de video neemt Kylie zichzelf op vanuit een andere hoek – waardoor zichtbaar wordt hoe enorm de ruimte is. Zoals, haar “kast” is gemakkelijk groter dan de hele appartementen van sommige mensen.

In het tweede shot zie je meer rijen jassen, blouses en overhemden, maar ook laarzen, hakken en wat lijkt op een ladekast die als een eiland fungeert. Boven Kylie zijn spiegels en wat lijkt op een paar mooie kroonluchters. Bovendien poseert ze, zodat we weten dat er ook een spiegel voor haar staat.

Oh, en er is een hele standaard zonnebrillen.

De enorme kast / kledingkast van Kylie Jenner
Er is meer voorraad in deze kast dan in mijn lokale Cotton On. Afbeeldingsbron: TikTok @kyliejenner

Mensen op TikTok waren onder de indruk, maar op een “heilige shit, hoe is dit echt” manier.

“Er is liftmuziek in haar kast”, merkte een gebruiker op.

“Het is een feit dat er een echo is”, zei een ander.

“De echo in deze kamer … me zo arm noemen lol,” herhaalde een ander.

Verschillende mensen zeiden dat ze ervan overtuigd waren dat Kylie in een winkelcentrum was.

“Het feit dat dit geen winkel is, verwart me”, schreef een persoon.

“Wat is er in gangpad 5?” een ander grapte.

Oh ja, ik moet zeggen dat haar vloer eruitzag als leisteen in marmerstijl. Vermoord me nu.

Sommigen bekritiseerden Kylie ook voor haar enorme rijkdom, met een vernietigende opmerking die zei: “Niemand van ons kan het vertellen.”

Vriendelijke herinnering: dit is dezelfde Kylie Jenner die werd meegesleurd nadat ze ervoor koos om met een privéjet te reizen in plaats van een auto om haar woon-werkverkeer met … 17 minuten te verkorten. Relatabiliteit is niet haar sterke punt, en dat is niet eens een verdediging van haar. Het is een feit. Kylie Jenner en haar kast zijn een spektakel waar we naar blijven staren omdat het zo absurd uit onze baan is.

Zoals, dit niveau van rijkdom? Onbegrijpelijk, zeker in ons huidige klimaat.

Meer dingen van PEDESTRIAN.TVLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in