TikTok-servers testten de beste kapsels voor tips en ze vonden snel een winnaar

0
101


Als je een vrouw bent die een baan heeft met tips, zal je misschien verbaasd zijn te horen dat je kapsel een grote invloed kan hebben op hoeveel geld je mee naar huis neemt.

Verschillende servers op TikTok zijn begonnen met het testen van kapsels tijdens het werk om te zien hoe goed ze presteren, en het resultaat was vrij duidelijk – en misschien een beetje problematisch.

De trend lijkt te zijn begonnen met TikToker Grace Velez, die volgers vertelde dat haar tips erg varieerden, afhankelijk van haar kapsel.

Velez plaatste een TikTok van zichzelf met sportieve staartjes om te werken en deelde dat ze het dubbele verdient van wat ze gewoonlijk aan fooien krijgt met dat kapsel. De video is sindsdien meer dan 1,4 miljoen keer bekeken en inspireerde vele anderen om haar theorie te testen.

“Als je staartjes draagt ​​naar je werk en dubbel zoveel fooien maakt dan normaal”, luidt het bijschrift bij de video van Velez.

De reacties op haar video waren behoorlijk verdeeld, waarbij velen probeerden uit te leggen waarom vlechten zo goed werken. Veel mensen deelden hun eigen ervaringen met het kapsel, en het klinkt alsof de grootste factor is hoe mannen staartjes zien.

“Ze vertelden ons dit te doen in Girl Scouts om meer cookies te verkopen”, schreef een gebruiker in een van de donkere reacties op de video.

“Deze week droeg ik voor het eerst in mijn leven vlechtjes en ik beloof je dat ik 10x zoveel aandacht heb gekregen als vroeger… wat is er mis met deze wereld?” lees een andere reactie.

Een andere gebruiker schreef: “In plaats van vrouwen de schuld te geven voor het dragen van een letterlijk kapsel, waarom geef je mannen niet de schuld dat ze het seksualiseren?”

Andere vrouwen hebben de afgelopen dagen gepost over tips en staartjes, maar één gebruiker heeft de trend echt op de proef gesteld.

TikToker Bella Woodard probeerde systematisch verschillende haarstijlen uit om te zien wat werkte, en haar eerste video erover heeft op dit moment meer dan 5,5 miljoen views.

Natuurlijk begon ze met een set gevlochten staartjes.

“Als dit werkt, ga ik gewoon zeggen dat het zo raar en walgelijk is, maar ik ben op zoek naar meer tips, dus het maakt niet uit”, zei Woodard tijdens de video.

@b_woodard

pigtails zijn favoriet bij fans #pigtails #waitress

Ze komt dan terug met een update: de staartjes werkten prima.

“Jullie logen niet. Ik heb vanavond een fooi van $ 135 gekregen van een man,” vertelde Woodard in haar update. ‘Draag vlechtjes naar het werk. Ik sta op het punt dit elke dag te doen.’

Een commentator schreef: “Werkt elke keer; ik noemde ze mijn tiptails.”

Woodard testte ook verschillende andere haarstijlen uit, zoals space buns, superhoog gevlochten staartjes, bolletjes staartjes, hollandse staartjes, half gevlochten staartjes en nog veel meer.

Na elk kapsel komt ze terug van haar dienst en geeft ze een update over welke kapsels werkten en welke haar niet zoveel in tips opleverden.

Het bleek dat Nederlandse vlechten, balvlechten en hooggevlochten staartjes de winnaars waren en haar de meeste tips gaven, terwijl broodjes over het algemeen niet zo goed werkten.

@b_woodard

Reageren op @Nirca J Marquez Vela-vlechten werken het beste #pigtails #waitress #hairstyles #spacebuns

Dus als de fooicultuur je rekeningen betaalt, kun je de volgende keer dat je naar je werk gaat misschien een staartje proberen.

Tenminste, als je alle bagage aankan die erbij komt kijken!LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in