TikTok Sensation Shannon Doherty deelt betaalbare moederhacks – E! Online

0
126


We hebben Shannon Doherty geïnterviewd omdat we denken dat je haar keuze voor deze prijzen leuk zult vinden. e! heeft gelieerde relaties, dus we kunnen een commissie krijgen als je iets koopt via onze links. Artikelen worden verkocht door de winkelier, niet door E!. Prijzen zijn correct vanaf publicatietijd.

Ouderschap is verre van eenvoudig, en soms kan een goede moeder-hack je dag een stuk gemakkelijker maken. Vraag het maar aan Shannon Doherty, een moeder van vier kinderen die ook ondernemer, lifestyle-expert en een TikTok-sensatie is met meer dan 1,9 miljoen volgers. Shannon staat bekend om haar virale opvoedingshacks, recepten, knutselactiviteiten en slimme doe-het-zelf-activiteiten. Ze heeft ook haar eigen winkel, Coco en Lala, een boetiek voor vrouwen en kinderen.

Shannon legt uit: “Ik ben een moeder van vier kinderen, en terwijl ik onze community online aan het opbouwen was, realiseerde ik me dat er een grote interesse was in hoe ik zoveel kan bereiken als het runnen van bedrijven en met vier kinderen!”

Shannon zei: “Ik ben een moeder van vier kinderen, dus mijn leven is eigenlijk een ‘moederhack’. Elke dag bedenk ik kleine manieren om ons leven gemakkelijker te maken, wat me inspireert om nieuwe inhoud te maken en te delen!” We willen allemaal ons leven een beetje makkelijker maken, toch? Hier zijn de producten van enkele van Shannon’s beroemde moederhacks.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in