TikTok-sensatie bezoekt Black Country-school voor aangrijpende talk

0
10


Bailey333 bij Ormiston Forge Academy

Afgelopen termijn werd de Ormiston Forge Academy in Cradley Heath bezocht door TikTok-sensatie en tienerrapper Bailey333 als onderdeel van zijn jeugdeducatie, groepsdruk en bewustwordingstournee op het gebied van geestelijke gezondheid.

De 19-jarige rapper uit Dublin, die deze zomer het festivalpubliek versteld deed staan, trad op voor meer dan 600 studenten in jaar 9 en jaar 10 en bracht hen onder stroom met zijn eigen liedjes, waarvan sommige 500 miljoen keer bekeken werden op TikTok.

Studenten vielen stil toen Bailey333 hen vanuit het hart toesprak over zijn eigen persoonlijke ervaringen.

Hij zei: “Ik ben in het voorjaar van 2020 begonnen met het maken van muziek. Lockdown was volledig van kracht, dus het gaf me een geweldige kans om thuis te blijven en me te concentreren op het ontwikkelen van mijn microfoonvaardigheden.

“Ik heb mijn eigen worsteling gehad met geestelijke gezondheid en groepsdruk toen ik opgroeide, dus ik voel dat ik in de perfecte positie ben om positieve berichten over te brengen aan jonge mensen in het hele VK.

“Ik ben zelf nog maar jong, dus ik kan me inleven in wat studenten doormaken. Ik heb verhalen die laten zien hoe belangrijk het is om een ​​gezonde levensstijl te leiden en slimme levenskeuzes te maken.”

De tour heeft duizenden studenten gespeeld op scholen in het hele land waar Bailey wordt vergezeld door zijn DJ, Nileezra.

Het hoofd van jaar 9 bij Forge, Anthony Hickinbottom, zei: “Het gebruik van muziek om belangrijke berichten over te brengen heeft een enorme impact op de studenten.

“Het geeft hen ook een ervaring van livemuziek en een kans om te zien wat kan worden bereikt door hard werken en toewijding.”

Bailey333 is te volgen op Instagram en TikTok door te zoeken op #Bailey333.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in