TikTok roostert een redditor over één wild nummer op zijn seksafspeellijst

0
133


De mensen van TikTok zijn bandwagonende beesten, die beroemd zijn om van de ene trend naar de andere te springen in hun eeuwige zoektocht om willekeurige, bescheiden mensen te roosteren totdat alles wat overblijft hun verkoolde overblijfselen zijn. Maar deze keer denk ik dat TikTok een punt heeft, want de man die wordt gevlamd heeft het meest vervloekte nummer op zijn seksafspeellijst en het is echt verwerpelijk. Mijn leven heeft geen rust gekend sinds ik heb geleerd dat een menselijke man dit spoor volgt.

De knaller in kwestie is ‘Cbat’ van Hudson Mohawke, een glitchy trapklassieker die echt klinkt als een muis met een astma-aanval. De piepjes zijn van het volgende niveau.

Het slepen begon toen TikTok-gebruiker @redditrave een van die video’s plaatste die een Reddit-verhaal is dat opnieuw wordt verteld over een clip van iemand die Minecraft speelt. Het is een nobel genre van TikTok-video dat alleen wordt overtroffen door paarden en/of koeien die hun hoeven professioneel laten poetsen.

@redditrave Kijk tot het einde 🤣 #reddit #redditstories #redditreadings #askreddit ♬ Cbat – Hudson Mohawke

De Redditor deelde zijn sitch in een thread genaamd “Today I Fucked Up”.

“Mijn (20F) vriendin van twee jaar vertelde me dat de muziek die ik (25M) speel tijdens seks raar is en een grote afknapper”, schreef hij.

“Een klein achtergrondverhaal: toen ik voor het eerst de liefde begon te bedrijven, deed ik onderzoek naar manieren om beter te worden, omdat ik een beetje stijf was en vrijwel geen idee had wat ik aan het doen was.

“Ik las online dat je muziek kunt spelen en het ritme kunt matchen om een ​​betere prestatie neer te zetten.”

Laat het record aantonen dat er absoluut geen misdaad is om dit te doen. Misschien als Will van De Tussenpersonen een klein beetje onderzoek had gedaan, zou zijn ontmoeting met Charlotte niet zo’n flop zijn geweest.

Helaas begon het op dit punt heel snel bergafwaarts te gaan voor de Reddit-rooter.

“Ik zocht liefde voor het maken van liedjes en begon langzaam een ​​afspeellijst te maken waarin ik me op mijn gemak voelde bij het ritme”, vervolgde hij.

“Er staan ​​een paar nummers op mijn afspeellijst, maar het is één nummer in het bijzonder, dat eigenlijk mijn favoriet is, waar mijn vriendin een hekel aan heeft en zegt dat ze haar op een belangrijke manier afstoot.

‘Ik begrijp niet waarom het haar twee jaar heeft gekost om me te vertellen dat ze een hekel heeft aan dat nummer. Het is een goed liefdeslied met een goed ritme.”

Twee jaar lang in een absoluut verdomde smerige val worden gestampt, is echt wild voor moi. Schenk er een uit voor de vriendin van deze kerel die duidelijk het geduld van een heilige had.

Hij ging verder met te zeggen dat hij het kookte door haar niet te vragen of ze de afspeellijst leuk vond of andere bops wilde veranderen, en hij voelde zich “geïrriteerd” dat ze hem niet had verteld hoe ze zich voelde toen hij dacht dat hun seksleven prima en dandy was .

Hij zei ook dat hij het nummer eigenlijk elke keer speelde als ze schelden en het met eerdere partners hadden gebruikt, maar ze hadden nooit geklaagd, dus “misschien was het alleen zij”. Het feit dat er meer dan één meisje was, heeft me in een baan om de aarde gestuurd.

“Om eerlijk te zijn, is de relatie nu in de war, want vrijen voelt nu ongemakkelijk,” vervolgde hij.

“Laatst waren we aan het vrijen zonder muziek, maar ik stootte nog steeds op het deuntje dat in mijn hoofd speelde.

“Ze herkende dit en vroeg me om te stoppen.”

Behalve de rogue as shit track, is het feit dat de vriendin van deze kerel wist dat hij het nummer in zijn hoofd speelde op basis van zijn uit het hoofd geleerde stoottechniek objectief gezien het grappigste ooit. Het moet zo’n uniek slijppatroon zijn geweest om zo herkenbaar te zijn. Het zou me niet verbazen als hij het deuntje neuriede alsof hij onder de douche zong.

“Meestal barst ik los bij dit nummer en vind het verwoestend dat ze het nummer haat,” zei hij.

Ik kan niet eens begrijpen op welk punt hij gek werd. TikTok was net zo in de war, maar ook gewoon geschokt door het hele verhaal.

@dark_reunion___ Ik heb zo’n medelijden met haar… EN HIJ ZEI DAT HIJ OP BEAT GING, zoals WHAT BEAT IM VERLIES MIJN GEEST 😂 #ReTokforNature #redditstories #reddit_tiktok #reddit #horrible #horriblehistories ♬ Cbat – Hudson Mohawke
@flatground ze moet het optreden van haar leven hebben gegeven om het zo lang te verbergen 😭😭 #reddit #redditstories #redditsong #meme #fyp ♬ Cbat – Hudson Mohawke
@thehannahmicelleNgl ik zou van het lachen zijn gestorven als iemand dit speelde tijdens pittige Cbat – Hudson Mohawke
@magpiefan420 het is geen aita-post maar GIRL NTA VERLAAT HIMMMM #reddit #redditstories ♬ Cbat – Hudson Mohawke
@daphnedelrose mijn kat houdt van butt slaps btw #likecatlikeowner #cbat #tifu #cat #catbongo #catslaps ♬ Cbat – Hudson Mohawke
@zachagu THE POOR GF 😭😭 #reddit #redditstories #askreddit ♬ Cbat – Hudson Mohawke

Er is ook een echt bizarre kennis die Panic! At The Disco-frontman Brendon Urie is in feite de TikTok-boegschroef.

@missbeifong brendon we weten dat jij het bent #patd #panicatthedisco #brendonurie #cbat #reddit #reaction #twitter #news #fyp #theory ♬ Cbat – Hudson Mohawke
@constantineswife IK LACH LETTERLIJK ZO VEEL LMAO IK HOUD VAN DE WERELD #brendonurie #reddit #cbat #redditguy #foryoupage #fyp #viral #trend #twitter #panicatthedisco #hudsonmohawke ♬ Cbat – Hudson Mohawke

Ik hoop alleen dat die kerel, wie hij ook is, de rest van zijn rootradio laat vallen. Ik moet weten wat er nog meer op repeat staat.

Meer dingen van PEDESTRIAN.TV

Bron: TikTok / @redditrave / @thehannahmichelle / @flatgroundLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in