TikTok roostert een klant die zijn steak drie keer terugstuurde

0
84


Een TikTok-gebruiker bezocht onlangs een restaurant en maakte een bericht waarin hij klaagde dat hij zijn steak drie keer terug naar de keuken moest sturen voordat ze het goed hadden – dat wil zeggen, goed gekookt. Hij voegde eraan toe dat hij een Texaan is, geen Yankee of een Californiër, en dat “we onze steaks helemaal doorbakken”. Het commentaargedeelte barstte los, maar het is moeilijk te zeggen wat mensen meer irriteerde: het feit dat hij het drie keer terugstuurde of zijn verklaring over de voorkeuren voor vlees eten van Texanen.

Als het op zijn gedrag aankwam, beweerden velen dat iemand in de keuken waarschijnlijk op zijn maaltijd spuwde of erger, en zei dat hij de restaurantkomedie ‘Wachten’ moest zien. Anderen zeiden dat de vrouw van de klant er in de video volledig beschaamd uitzag. De overgrote meerderheid van de commentatoren vond een goed doorbakken biefstuk een aanfluiting, waarbij de een beweerde: “Hij kauwt er waarschijnlijk nog steeds op”, een ander vergeleek het met het eten van leer, en iemand anders zei: “Bestel nu gewoon een plank hout. ”

Interessant is dat, ondanks TikTok’s verhitte reactie op zijn goed doorbakken biefstuk, een Uit onderzoek van YouGov bleek dat 24% van de Amerikanen hun steaks doorbakken eet. Nog eens 23% kiest voor medium rood. Uit een Mashed-enquête bleek echter dat 47% van de respondenten hun steaks medium-rare vond, terwijl goed doorbakken slechts 10% was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in