TikTok roept collectieve herinnering op aan mensen die als kind van de trap dreven

0
75


Een vrouw op TikTok deelde onlangs een herinnering die ze had als kind dat de trap af dreef – en het leidde tot een griezelige collectieve herinnering bij kijkers.

De vrouw, die langs @sbr_bone_and_star gaat, ging naar het platform om te delen hoe “raar” ze is door de opnieuw opgedoken herinnering.

Ze begon de video door te zeggen dat ze een video tegenkwam van een vrouw die sprak over een collectieve herinnering aan ‘de trap afdrijven’ als kinderen.

“Ik ben er helemaal van ondersteboven omdat ik absoluut deze herinnering heb”, zei de vrouw.

Aanmeldennaar onze gratis wekelijkse Indy100-nieuwsbrief

“Vroeger deed ik het op de trap op school, en ik sprong ongeveer 15 treden in één keer naar beneden en gleed gewoon over de vloer. En nu heb ik er terugkerende dromen over.

“Achteraf dacht ik ‘oh, ik moet mezelf gewoon op een bepaalde manier in evenwicht hebben gehouden’, maar ik kan niet… kan niet zomaar 10 treden naar beneden springen,” vervolgde ze.

Ze voegde eraan toe: “ik ben zo raar op dit moment.”

@sbr_bone_and_star

Ik ben helemaal gek rn!!! Iemand anders??? 😳 #floating #collectivememory #collective #weird #weirdtok #weirdcore

Mensen gingen naar het opmerkingengedeelte van de post om soortgelijke herinneringen te delen, inclusief andere vreemde die ze in hun jeugd hadden.

Een persoon schreef: “Ik had deze droom als een kind dat van de trap in mijn huis zweefde.”

“Ja! Ik zou gewoon een paar stappen in één keer glijden alsof ik zweef en niet struikelen!

Anderen deelden andere interessante herinneringen aan hun ervaring met het onbekende.

“Ook het zien van korrelige gekleurde stippen die rondbewegen als je je ogen sluit om te slapen, vooral toen je jonger was (tenzij ik het was), “schreef een derde.

Een vierde voegde eraan toe: “Vroeger had ik dromen dat ik gewoon de trap af kon vliegen, maar het was meestal in dromen toen ik probeerde weg te rennen van iemand die me probeerde.”

Laat je stem horen in onze nieuwsdemocratie. Klik op het upvote-pictogram bovenaan de pagina om dit artikel door de indy100-ranglijst te helpen stijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in