TikTok rangschikt meest waardevolle platform voor DTC-merken, studie vindt

0
102


“Omdat de advertentiefunctie van TikTok relatief nieuw is, zijn de kosten aanzienlijk betaalbaarder dan die van Facebook”, zegt Kilroy.

Bovendien kan het adopteren van een nieuw advertentieplatform als riskant worden beschouwd voor gevestigde merken, suggereerde Kilroy.

“Ze nemen meer een ‘als het niet kapot is, probeer het dan niet te repareren’-benadering, waarbij ze gebruikmaken van de platforms waarop ze al succes hebben gehad om door te gaan met schalen,” zei hij. “Kleinere merken, die minder gestandaardiseerd zijn in hun activiteiten, hebben de flexibiliteit om een ​​deel van hun marketingbudget te gebruiken om goed presterende inhoud in TikTok-stijl te vinden voor hun advertentiecampagnes, vooral vanwege de kosten van efficiëntie van het weergeven van advertenties op het platform zelf. .”

Op alle platforms blijft kleding de grootste DTC-bestedingscategorie met $ 153,5 miljoen in het tweede kwartaal, gevolgd door gezondheid en schoonheid van $ 141,9 miljoen, volgens het onderzoek. Huis- en tuinmerken besteedden tijdens het kwartaal $ 58,3 miljoen aan advertenties, gevolgd door voedsel- en drankmarketeers voor $ 55,6 miljoen en verkopers van sieraden en horloges voor $ 48,7 miljoen.

Als het op Facebook aankomt, zijn de categorieën die het meeste waar voor hun geld krijgen babyproducten, boeken en verzamelobjecten – ze betalen een CPM, of kosten om 1.000 te bereiken, van $ 10, terwijl gezondheids- en schoonheidsproducten en digitale producten CPM’s zagen van $ 14, volgens het rapport.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in