TikTok: Racistische smet uit North Carolina-motorrijder met woede op de weg

0
14


Noot van de redactie: de onderstaande videoclip bevat racistische en vulgaire taal.

De politie van Gastonia gaat een angstaanjagende confrontatie met verkeersruzie onderzoeken, die nu viraal is op TikTok, waarbij een woedende motorrijder racistische opmerkingen en andere scheldwoorden naar een vrouw in een auto slingerde.

Het lijkt erop dat de man op een motorfiets voor de vrouw stopt in de buurt van de Händel’s Homemade Ice Cream-winkel op East Franklin Boulevard, zei politiewoordvoerder Rick Goodale zaterdag, nadat The Charlotte Observer hem een ​​link naar de video had gemaild.

De 28-seconden TikTok, geplaatst door LaLa Milan op vrijdag, is getiteld “Niet deze man die mijn moeder verbaal misbruikt in Gastonia NC.” Het werd meer dan 2 miljoen keer bekeken.

Het toont een video die is gemaakt vanuit een auto waar de bestuurder voor een rood licht stond. De motorrijder stopte op een rijstrook, aan de passagierszijde van de auto, en begon denigrerende, beledigende woorden te schreeuwen.

“Je bent een idioot!” roept de fietser. “Je bent een verdomde idioot.”

“Je kunt niet rijden”, schreeuwt de motorrijder, terwijl hij de chauffeur zegt “je raam naar beneden te draaien.”

Tweemaal roept hij het N-woord.

Een vrouw in de auto blijft de motorrijder filmen terwijl ze hardop zegt: “Ik heb het kenteken.”

LaLa Milan, een populaire maker en influencer op TikTok en andere sociale mediaplatforms, was zaterdag niet bereikbaar voor de Observer. Het is niet duidelijk op welke dag de video is gemaakt.

De politie probeert vast te stellen of iemand het incident heeft gemeld, zei Goodale. Dat zou moeilijk kunnen zijn zonder te weten waar de oproep vandaan kwam en wanneer, zei hij.

Dit verhaal is oorspronkelijk gepubliceerd 29 oktober 2022 13:22.

Gerelateerde verhalen van Charlotte Observer

Profielafbeelding van Joe Marusak

Joe Marusak is sinds 1989 verslaggever voor The Charlotte Observer en brengt verslag uit over de mensen, gemeenten en belangrijke nieuwsgebeurtenissen in de regio, en was redacteur van het nieuwsbureau voor de krant. Hij rapporteert momenteel over het laatste nieuws.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in