TikTok publiceert nieuwe marketinggids voor de feestdagen om u te helpen bij uw planning

0
15


Maakt TikTok deel uit van uw vakantiemarketingplan?

Dit zal helpen – vandaag heeft TikTok een nieuwe vakantiemarketinggids van 17 pagina’s gelanceerd, die een overzicht biedt van de belangrijkste betrokkenheidsstatistieken rond seizoensevenementen, inzicht in wanneer kritieke betrokkenheidspunten plaatsvinden binnen elke relevante periode, checklists voor planning, uitleg over TikTok’s verschillende advertentie-opties en meer.

Je kunt TikTok’s volledige vakantiegids voor 2022 hier downloaden, maar in dit bericht zullen we enkele hoogtepunten bekijken.

Ten eerste biedt TikTok inzicht in trends op het gebied van gebruikersbetrokkenheid rond de feestdagen en hoe ze dit willen vieren.

TikTok Vakantiemarketinggids 2022

Zoals je kunt zien, zijn er volgens de gegevens van TikTok aanzienlijke mogelijkheden om mensen te bereiken rond belangrijke vakantie-evenementen en -activiteiten, wat het een belangrijke overweging zou kunnen maken voor je aanpak.

TikTok’s bevatte ook een lijst met belangrijke datums om in gedachten te houden:

TikTok Vakantiemarketinggids 2022

Naast planningsnotities voor uw campagnes:

TikTok Vakantiemarketinggids 2022

Er is ook een overzicht van de verschillende advertentie-opties van TikTok en hoe je ze het beste kunt gebruiken:

TikTok Vakantiemarketinggids 2022

Samen met hoe en wanneer u elk in uw proces moet gebruiken:

TikTok Vakantiemarketinggids 2022

Er is ook een reeks opmerkingen over belangrijke planningstips en -benaderingen, evenals dit overzicht van belangrijke tips voor advertentie-optimalisatie:

TikTok Vakantiemarketinggids 2022

TikTok bevatte ook richtlijnen voor het gebruik van de vakantiesjablonen, wat een andere manier zou kunnen zijn om uw campagnes af te stemmen op de belangrijkste thema’s.

Het is een handig overzicht dat je kan helpen nadenken over hoe je je TikTok-marketinginspanningen moet aanpakken en optimaliseren voor elk specifiek evenement.

Het is hoe dan ook de moeite van het bekijken waard – je kunt TikTok’s volledige vakantiegids voor 2022 hier downloaden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in