TikTok promoot actief e-commerce op het platform en biedt succesvolle cijfers in het proces / digitale informatiewereld

0
152


TikTok heeft een aantal inzichten gedeeld met betrekking tot e-commerce op het platform, waarmee het zich verder inzet voor de groei van de industrie op zijn terrein.

E-commerce staat op het punt een beetje tot rust te komen, aangezien we feitelijk volledig uit het pandemische gebied zijn gestapt (laten we hopen dat ik het niet alleen maar verpest heb). Sommige dingen zijn echter volledig veranderd; je kunt iemand niet anderhalf jaar in huis opsluiten en geen verandering verwachten in zijn dagelijkse routine. Mensen zijn ongelooflijk vertrouwd geraakt met e-commerce tijdens de pandemie, en zelfs als de industrie een tijdje ontspant of stagneert, lijkt het niet in de buurt te komen van de betrokkenheid van 2019. We hebben het dak op online transacties effectief verhoogd en zullen er in de toekomst steeds meer op vertrouwen. Omdat TikTok het dubbele voordeel heeft dat het een universeel succesvol platform voor sociale media is dat ook sterk gericht is op jongere individuen (vaak beschouwd als betrouwbare consumenten), is het logisch dat hogere mensen willen profiteren van potentiële winst.

Zoals het nu is, laten de inzichten zien dat shoppers sneller online aankopen doen dan op echte retailmarktplaatsen. Ze zullen ook sneller aankopen doen via de stream-marktplaatsen van de app, zelfs in vergelijking met andere online retailers. Wat betreft waar gebruikers dergelijke aankopen doorgaans tegenkomen, vindt 87% van de TikTok-bevolking hun producten tijdens livestreams; 76% vindt consumentenobjecten via hashtags in populaire posts; en 51% komt producten uit advertenties tegen. Zoals men kan opmerken, profiteren al deze opties rechtstreeks van TikTok door influencers aan te moedigen om zich op het platform te vestigen, of door adverteerders te bewijzen dat het de moeite waard is om hun waren via de site te verkopen.

TikTok heeft ook een gezonde stroom van consumenten om op te starten; 61% van de TikTok-gebruikers houdt zich bezig met consumentisme op het platform, 56% ontdekt nieuwe interessante merken via advertenties en 48% blijft routinematig geïnteresseerd in het doen van online aankopen. 20% van de consumenten associeert hun geluk zelfs met aankopen via TikTok, waarbij specifiek wordt vermeld dat e-commerce op het platform hen gelukkig maakte. Is dat een verontrustend teken dat het kapitalisme in een laat stadium de algemene massa besmet? Ja, maar hoe ga je dat uitleggen aan een gemeenschap die voornamelijk uit kinderen bestaat?

Lees het volgende: Instagram wil misschien dat rollen het volgende grote ding zijn, maar gegevens laten zien dat het slechts 22% van de inhoud van de app uitmaakt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in