TikTok opent werving in Nigeria

0
125


De korte videostreaming-app TikTok heeft wervingsportalen geopend om posities in Nigeria en andere landen in te vullen.

De vacatures waren te zien op de carrièrepagina van Tiktok en de openstaande vacatures zijn onder meer Content Partnerships Manager – Lifestyle & Education, die “kan zijn gevestigd in Zuid-Afrika, (Lagos) Nigeria of Kenia”.

“De Content Partnerships Manager voor Sub-Sahara Afrika zal verantwoordelijk zijn voor het implementeren van de strategie en het leiden van lokalisatie om de levensstijl en het onderwijs verticaal te laten groeien. De branche omvat categorieën als mode, beauty, eten, reizen, motivatie en andere educatieve inhoud”, aldus de vermelding.

Een opening voor Business Development Manager – Distribution, SSA, merkt op dat het platform voor het maken van inhoud is gericht op “telecom, product/ontwikkelaar en verbonden schermen, met doorlopende mogelijkheden om deel te nemen aan andere ruimtes en andere verticale markten.”

“Overtuig diverse interne en externe teams om uw ambitieuze ideeën over te nemen door middel van bruikbare bedrijfsplannen en beknopte data storytelling. Waarom zou iemand doen wat het distributieteam voorstelt? 100.000 collega’s zouden het graag willen weten’, zegt Tiktok.

Statista laat zien dat Tiktok 47,7 procent uitmaakt van de 34 miljoen gebruikers van sociale media in Nigeria.

De app was in de eerste drie maanden van 2022 wereldwijd de meest gedownloade app, waarbij Sensor Tower meldde dat TikTok tussen januari en maart meer dan 175 miljoen keer is gedownload.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in