TikTok opent aanvraagperiode voor ondersteuning Black Businesses Accelerator

0
135


TikTok heeft aangekondigd dat ze nu aanvragen accepteren voor de derde ronde van hun acceleratorprogramma Support Black Businesses.TikTok Support Black Businesses Accelerator Program

Het programma is ontworpen om de stemmen van Black-eigendom bedrijven op TikTok’s steeds populairdere platform te verheffen door exclusieve toegang tot bronnen, voordelen en netwerkmogelijkheden. Het programma werd oorspronkelijk gelanceerd in 2020 om zwarte bedrijfseigenaren tools en middelen te bieden om hen te helpen succes te behalen, samen met makers en andere ondernemers.

Black Business Month vieren

De aankondiging komt terwijl wij Amerikanen Black Business Month in augustus vieren, waar hulde wordt gebracht aan de belangrijke bijdrage van zwarte ondernemers en ondernemers aan de economie van het land.

TikTok’s Support Black Businesses accelerator-programma is bedoeld om een ​​licht te werpen op de creativiteit, innovatie en de grote impact die Black-eigendom bedrijven hebben gehad op de TikTok-gemeenschap, evenals hun lokale gemeenschappen.

Een diverse gemeenschap waarderen

TikTok heeft een verklaring vrijgegeven waarin hun Black Businesses-acceleratorprogramma wordt aangekondigd: “Op TikTok delen kleine bedrijven hun verhalen vanuit hun werkplaats, keuken en winkelpui omdat het een plek biedt waar ze op creatieve wijze contact kunnen maken met hun gemeenschappen en nieuwe kansen voor hun bedrijven kunnen creëren .

“We waarderen onze diverse gemeenschap en dit geldt met name voor de Black-owned bedrijven die elke dag werken om hun dromen te realiseren en hun bedrijf op ons platform te laten groeien. In een wereld met zoveel tegenwind en uitdagingen, zetten we ons in om Black-owned bedrijven naar een hoger niveau te tillen door een gelijk speelveld te bieden om te schalen en te slagen op ons platform.”

Ze legden ook uit hoe het programma werkt en zeiden: “De derde ronde van Support Black Businesses bouwt voort op het programma dat we in 2020 hebben gelanceerd om de tools en middelen te bieden om zwarte bedrijven, makers en ondernemers te helpen succes te behalen. Tijdens de vier weken durende virtuele training krijgen geselecteerde deelnemers exclusieve toegang tot zakelijke middelen en voordelen en sluiten ze zich aan bij een gemeenschap van gelijkgestemde oprichters en eigenaren om elkaar te verbinden, te ondersteunen, te leren en te verbeteren.”

De CEO van het gastronomische koekjesbedrijf Love You Cookie, Sahr Brima, nam deel aan het 2021-cohort van Support Black Businesses en voegde eraan toe: “Het TikTok Support Black Businesses-programma heeft een aanzienlijke impact gehad op ons bedrijf. Het programma gaf ons niet alleen nationale bekendheid, het gaf ons ook de tools en de middelen om te slagen op TikTok.”

Hoe u het Support Black Businesses Accelerator-programma aanvraagt

Sinds 8 augustus zijn Black-owned bedrijven die aan de geschiktheidscriteria voldoen, uitgenodigd om zich aan te melden voor het volgende cohort, waarbij de finalisten begin september op de hoogte worden gesteld van hun acceptatie. Het nieuwe programma start op 12 september.

Om deel uit te maken van dit aankomende Acceleratorprogramma voor Support Black Businesses, moet uw bedrijf zich identificeren als een bedrijf dat eigendom is van Black en gevestigd zijn in de Verenigde Staten. Het moet ook een product of dienst online aanbieden en aanwezig zijn op sociale media, hoewel een TikTok-account niet vereist is, omdat ze begrijpen dat ze begrijpen dat het korte videoplatform niet past bij de marketingstrategie van elk bedrijf. De laatste vereiste is een toezegging om elk wekelijks webinar tijdens het programma bij te wonen.

Degenen die niet in aanmerking komen of gewoon hun steun willen verlenen, kunnen de #BlackOwnedBusiness-hashtag op TikTok en andere sociale-mediaplatforms gebruiken.

Ontvang de laatste koppen van Small Business Trends. Volg ons op Google Nieuws.

Afbeelding: Depositphotos
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in