TikTok, OnlyFans-maker Anastasia doodgestoken gevonden

0
82


TikTok en OnlyFans-sensatie Anastasia Khamlovskaya werd onlangs doodgestoken gevonden in haar appartement.

De Russische maker van inhoud voor volwassenen, Anastasia Grishman, beter bekend als Anastasia Khamlovskaya, had miljoenen kijkers op TikTok dankzij haar unieke esthetiek. Recente video’s zijn onder meer Grashman die haar auto met anime-thema laat zien, vragen van fans beantwoordt en danstrends uitvoert in gothic-kleding. Hoewel ze 300.000 volgers had op het videoplatform, was Grishman ook een bekende tattoo-artiest en actief op OnlyFans.

Maar fans merkten dat haar TikTok-account al een week stil was. Vrienden begonnen zich zorgen te maken over Grishman nadat ze haar niet te pakken konden krijgen. Toen ze uiteindelijk de politie belden was het helaas te laat. Grishman werd dood aangetroffen in haar appartement in St. Petersburg met meerdere steekwonden.

Terwijl ze in haar badkuip lag, was ze zes keer in de nek gestoken.

Wat is er met Anastasia Grishman gebeurd?

Russische rapporten over de vroegtijdige dood van de 26-jarige Anastasia Grishman hebben haar vriend, Dmitry Chernyshov, aangewezen als de moordenaar. Nadat ze haar lichaam had ontdekt, begon een klopjacht op Chernyshov, die in veel van Anastasia’s OnlyFans-video’s is verschenen.

Volgens berichten heeft Chernyshov de moord toegegeven. Er zijn video’s opgedoken waarop te zien is hoe hij wordt gearresteerd en beschuldigd van moord. Het motief blijft onbekend.

Grishman is helaas niet de eerste TikTok-ster die in 2022 wordt vermoord. Sania Khan, 29, werd eerder dit jaar neergeschoten door haar ex-man. Andere vrouwelijke contentmakers, waaronder Kaitlyn “Amouranth” Siragusa, Sweet Anita en Rachell “Valkyrae” Hofstetter, hebben gevaarlijke stalkingsituaties gemeld.

Is stalking een probleem voor vrouwelijke makers van inhoud?

Stalking is altijd een enge situatie geweest voor vrouwen en soms mannen, en wordt meestal gekenmerkt door iemand die het slachtoffer op de een of andere manier kent, hen volgt, bekijkt of obsessief belt. In 2014 meldde de CDC dat 80% van de overlevenden van stalking meldde dat hun stalker “op de een of andere manier bij hen bekend was”.

Helaas heeft de opkomst van streaming deze situatie drastisch veranderd. Omdat vrouwelijke makers van inhoud vaak dagelijks met fans praten tijdens het streamen of verzenden van “gepersonaliseerde” berichten op OnlyFans, kunnen sommige volgers het gevoel hebben dat ze op de een of andere manier dicht bij de maker van de inhoud staan. De stalkers hebben vaak aangegeven dat ze het gevoel hebben dat ze de streamer kenden of dichterbij waren dan ze in werkelijkheid waren.

In het geval van Amouranth ging haar stalker dagelijks op stream om te praten over zijn liefdesaffaire met de hottub-streamer, ondanks dat hij haar nooit had ontmoet of met haar had gesproken. Gelukkig eindigde die situatie toen de stalker zich overgaf aan de autoriteiten zonder dat er lichamelijk letsel werd toegebracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in