TikTok-nummer ‘Victoria’s Secret’ van Jax krijgt spins op Z100 in NY

0
137


viral tiktok ster jax victoria's geheime lied

Fotocredit: Jax

Een viraal TikTok-nummer met Victoria’s Secret van Jax speelt nu op een Hot 100-station in New York.

Het nummer ‘Victoria’s Secret’ werd in het begin van de zomer opgenomen na een persoonlijke ervaring. Jax deelt met Verscheidenheid dat ze het nummer schreef nadat ze had geluisterd naar een meisje op wie ze oppast, worstelt met problemen met het lichaamsbeeld nadat ze een badpak had gekocht. De TikTok-video heeft meer dan 40 miljoen views verzameld met zijn pakkende en verklarende teksten.

“Ik ken Victoria’s geheim en meisje, je zou het niet geloven”, zingt Jax. “Ze is een oude man die in Ohio woont / Geld verdient met meisjes zoals ik. Verzilveren van lichaamsproblemen / huid en botten verkopen met grote borsten. Ik ken Victoria’s geheim/ Ze is verzonnen door een gast.”

De gast waarnaar in het nummer wordt verwezen, is Les Wexner, de miljardair-oprichter van Victoria’s Secret. Jax zegt dat de bedoeling van het nummer nooit was om tegen een bepaald merk in te gaan, maar om lichaamsobjectivering op scherp te zetten.

“Ik moet gewoon liedjes schrijven over mijn waarheid en mijn verhaal vertellen. Het punt van het lied is dat hij zich realiseerde dat hij werd geroepen door een cultuur van vrouwen die voor zichzelf opkomen. Dus toen liquideerde hij al het geld en ghostde hij en ging van het net. Nu zitten we hier allemaal met lichaamsproblemen en hij heeft miljarden dollars. Dat past niet bij mij”, vertelde de TikTok-ster aan Verscheidenheid over het lied.

“Victoria’s Secret” staat op nummer 2 in de Spotify US Viral 50-hitlijsten en wordt uitgezonden op de Z100 in New York City. Het nummer bereikte ook de nummer 1 positie in Tampa’s iHeartRadio countdown show van topnummers op 93.3 FLZ. Jax zegt dat de steun overweldigend was en iets waar ze heel blij mee is op TikTok en elders.

“Het was louterend voor mij om andere mensen hun verhalen te horen delen”, vertelde ze Verscheidenheid. “Dus ik voelde me hier echt niet meer alleen in.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in