TikTok nu beschikbaar op Loop TV als nieuw Out of Home-kanaal

0
13


GLENDALE, Californië–(BUSINESS WIRE)–Loop Media, Inc. (“Loop Media” of “Loop”) (NYSE American: LPTV), een toonaangevend multichannel streamingplatform dat samengestelde muziekvideo en merkentertainmentkanalen biedt voor bedrijven en consumenten, heeft vandaag een nieuwe samenwerking aangekondigd met TikTok brengt content van het entertainmentplatform met een community van meer dan een miljard mensen naar Loop Media’s digitale out-of-home-service op een speciaal TikTok-kanaal.

TikTok en Loop Media hebben de handen ineengeslagen om de zeer boeiende en vermakelijke inhoud van het platform naar meer dan 12.500 Loop-spelers en apparaten in de Verenigde Staten te brengen, waarbij klanten van bars, restaurants, winkels en meer worden uitgenodigd om de vreugde van TikTok te ervaren. Het vakkundig samengestelde kanaal is geoptimaliseerd voor weergave in openbare ruimtes en bevat tienduizenden van de meest boeiende en visueel aantrekkelijke video’s van het platform, waarvan u met of zonder geluid kunt genieten. De TikTok-community wordt graag vermaakt door hun favoriete makers, trends en community en het speciale TikTok-kanaal van Loop TV is een opwindende nieuwe manier voor mensen om het platform te ervaren.

“In ons voortdurende streven om kanalen te creëren die waarde toevoegen aan allerlei soorten bedrijven, is ons nieuwe TikTok-kanaal op Loop TV de perfecte aanvulling op onze service”, zegt Greg Drebin, Chief Content Officer voor Loop Media Studios. “TikTok is de toonaangevende bestemming voor mobiele video in korte vorm en samen hebben we een nieuw kanaal samengesteld dat de diversiteit en populariteit van dit platform van wereldklasse vastlegt.”

“TikTok is het platform geworden waar meer dan een miljard mensen de hele dag naar toe gaan voor entertainment. Met het speciale TikTok-kanaal op Loop TV kan die ervaring worden uitgebreid naar nieuwe schermen, locaties en publiek”, zegt Dan Page, hoofd van Global Distribution, New Screens bij TikTok. “We zijn verheugd om samen te werken met Loop om een ​​kanaal te lanceren dat kijkers een ervaring biedt die duidelijk TikTok is en onze community meer mogelijkheden biedt om de hele dag vreugde te creëren.”

Het nieuwe TikTok-kanaal is nu beschikbaar voor alle bedrijven en locaties die de Loop Player gebruiken, de thuisbasis van meer dan 200 muziek-, entertainment- en informatiekanalen.

Over Loop Media

Loop Media, Inc. (“Loop Media”) (NYSE Amerikaans: LPTV) is een toonaangevend multichannel streamingplatform dat samengestelde muziekvideo- en merkgebonden entertainmentkanalen voor bedrijven biedt. Via zijn eigen “Loop Player” voor bedrijven is Loop Media een toonaangevend bedrijf in de VS met een licentie om muziekvideo’s rechtstreeks naar locaties buitenshuis (“OOH”) te streamen.

De digitale video-inhoud van Loop Media bereikt miljoenen consumenten in OOH-locaties, waaronder bars/restaurants, kantoorgebouwen, winkels, universiteitscampussen, luchthavens en op gratis door advertenties ondersteunde tv-platforms zoals Roku en bij lokale benzinestations op GSTV-terminals en in 400.000 hotelkamers in meer dan 1300 hotels in de Verenigde Staten.

Loop wordt gevoed door een van de grootste en belangrijkste bibliotheken met muziekvideo’s, filmtrailers en live optredens. De niet-muziekkanalen van Loop Media bestrijken een groot aantal genres en stemmingen en omvatten filmtrailers, sporthoogtepunten, lifestyle- en reisvideo’s, virale video’s en meer. De streamingdiensten van Loop Media genereren inkomsten uit advertenties, sponsoring, geïntegreerde marketing en merkinhoud van gratis door advertenties ondersteunde televisie (“FAST”) en uit abonnementsaanbiedingen.

Voor meer informatie over Loop Media-producten en -toepassingen kunt u ons online bezoeken op Loop.tv

Volg ons op sociaal:

Instagram: @loopforbusiness

Twitter: @loopforbusiness

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/looptv/

Safe Harbor-verklaring en disclaimer

Dit persbericht bevat “toekomstgerichte verklaringen” in de zin van Sectie 27A van de Securities Act van 1933, zoals gewijzigd, en Sectie 21E van de Securities Exchange Act van 1934, zoals gewijzigd, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het vermogen van Loop Media om te concurreren in de zeer competitieve markten waarin het actief is, uitspraken over het vermogen van Loop Media om talent te ontwikkelen en toekomstig talent aan te trekken, het succes van strategische acties die Loop Media onderneemt en de impact van strategische transacties. Toekomstgerichte verklaringen geven onze huidige verwachtingen, meningen, overtuigingen of voorspellingen van toekomstige gebeurtenissen en prestaties weer. Een verklaring die wordt geïdentificeerd door het gebruik van toekomstgerichte woorden, waaronder “zal”, “kan”, “verwacht”, “projecteert”, “anticipeert”, “plannen”, “gelooft”, “schat”, “zou moeten” en bepaalde van de andere voorgaande verklaringen kunnen als toekomstgerichte verklaringen worden beschouwd. Hoewel Loop Media van mening is dat de verwachtingen die in dergelijke toekomstgerichte verklaringen worden weerspiegeld, redelijk zijn, houden deze verklaringen risico’s en onzekerheden in die ertoe kunnen leiden dat feitelijke toekomstige activiteiten en resultaten wezenlijk verschillen van de in dit persbericht gesuggereerde of beschreven resultaten. Beleggers worden gewaarschuwd dat toekomstgerichte verklaringen geen garantie zijn voor toekomstige prestaties en dat de werkelijke resultaten of ontwikkelingen wezenlijk kunnen verschillen van de geprojecteerde resultaten. De toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht zijn gedaan op de datum hiervan. Loop Media neemt geen verplichting op zich om haar eigen toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te corrigeren, behalve zoals vereist door de wet, of die opgesteld door derden die niet door Loop Media worden betaald. De SEC-dossiers van Loop Media zijn beschikbaar op www.sec.gov.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in