TikTok neemt mensen aan in Johannesburg, met zeven seniorfuncties om in te vullen

0
77


Jens Kalaene/foto alliantie via Getty Images

  • TikTok is op zoek naar zeven senior managers in Johannesburg.
  • Sommigen van hen zullen verantwoordelijk zijn voor de hele regio ten zuiden van de Sahara.
  • De banen suggereren dat TikTok hoopt samen te werken met merken en grote bedrijven, met name in Zuid-Afrika.
  • Ga voor meer verhalen naar www.BusinessInsider.co.za.

TikTok zoekt zeven seniorfuncties in Johannesburg, waarvan sommige verantwoordelijk zijn voor heel Afrika bezuiden de Sahara.

En de banen suggereren dat het in Zuid-Afrika en de bredere regio graag wil groeien, zowel qua inhoud als qua inkomsten – waarbij sommige mensen in Johannesburg verantwoordelijkheden hebben voor plaatsen zo ver weg als Pakistan.

Eén baan, voor een leider van inhoudpartnerschappen, zoekt iemand om een ​​team te leiden vanwege “sterke relaties met inhoudspartners verwerven, aan boord brengen en bevorderen”, met een focus op publieke figuren, uitgevers en topmakers.

Zie ook | Amazon neemt een Zuid-Afrikaanse recruiter aan voor zijn video-eenheid, dit keer in Joburg

Een andere, voor een distributiemanager voor bedrijfsontwikkeling, die zal samenwerken met mobiele telecommunicatiebedrijven om “concepten van begin tot piloot op schaal” op te zetten.

Die klus kan ook vanuit Lagos of Nairobi worden gedaan, zegt TikTok.

Een aparte functie, een groeimanager voor partnerschappen in Zuid-Afrika, zoekt iemand om advertentiecampagnes op TikTok te voeren en om relaties op te bouwen met de mediaplanners en inkopers van reclamebureaus.

Zie ook | Een toerist uit New York ging viraal en legde uit dat SA Apple Pay gebruikt en dat homo’s welkom zijn

Anderen in het kantoor in Johannesburg zullen een grotere opdracht houden. Een security operations manager waar TikTok naar op zoek is, zal helpen bij het beheren van de bewakingsteams op fysieke locaties in een regio die het bedrijf METAP noemt: het Midden-Oosten, Turkije, Afrika en Pakistan.

In plaats van om te gaan met instanties en creatievelingen, wordt van die persoon verwacht dat hij een werkrelatie opbouwt met wetshandhavingsinstanties en eerstehulpverleners in verschillende landen.

Je kunt alle banen zien die TikTok adverteert in Johannesburg in het speciale carrièregedeelte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in