TikTok-moeder helpt je besparen door inflatie

0
109


BUFFALO, NY (WKBW) — De inflatie blijft zijn tol eisen van gezinnen in het hele land. In een nieuw rapport steeg de inflatie in augustus hoger dan verwacht, waardoor de aandelen dinsdag kelderden. Sommige families hebben echter manieren gevonden om in deze tijden te sparen en delen hun advies.

Dat omvat TikTok-invloed Roxanna Gonzalez die in de staat Washington woont. De afgelopen drie jaar heeft ze video’s op haar TikTok-account (@mamicouponz) geplaatst met advies om consumenten geld te besparen in de winkel.

“Mensen denken altijd aan de extreme couponingshow, mensen houden couponmappen vast”, legt Gonzalez uit. “Dat is niet meer het geval, het is zo geëvolueerd.”

De reis naar haar virale spaarmethoden begon meer dan drie jaar geleden toen ze een alleenstaande moeder was en de kosten probeerde te berekenen. Toen begon Gonzalez onderzoek te doen en ontdekte hij digitale kortingsbonnen op telefoon-apps.

Gonzalez lanceerde haar TikTok-pagina, omdat ze zei dat ze zich ‘verveelde’ en dacht dat het leuk zou kunnen zijn. Ze had nooit verwacht het volgende te bereiken dat ze nu heeft van meer dan 343.000 volgers en 2,8 miljoen likes!

Op haar TikTok-pagina kun je haar volgen tijdens het winkelen voor essentiële items zoals wasmiddel, tandpasta en meer.

“Ik doe de storingen voor ze en laat ze zien wat ik koop”, zei Gonzalez. Ze heeft grote deals gescoord, van tandpasta voor minder dan een dollar tot twee 18-packs bier voor $ 3!

Gonzalez zei dat sparen gemakkelijk is en gaf deze tips:

  1. Iedereen kan leren, alles wat je nodig hebt is je telefoon
  2. Download de app(s) van je favoriete winkel(s) om alle beschikbare deals te zien
  3. Download kortingsapps op je telefoon. Apps zoals Ibotta, Shopkick en Fetch Rewards werken op verschillende manieren om in wezen geld terug te krijgen van uw aankopen. Met Ibotta maken consumenten foto’s van hun bonnetje en uploaden deze in ruil voor een paar cent naar de app. Sommige items komen in aanmerking om meer geld terug te krijgen en de gebruiker kan uitbetalen zodra hij $ 20 heeft verzameld. Uw consumenteninformatie wordt gedeeld met het bedrijf.
  4. Vind de community van mensen die ook willen sparen en deel waar de deals zijn.
  5. Betaal niet de volle prijs. Gonzalez zei dat er altijd een deal is.

Gonzalez koopt ook groot in en stelt familie en vrienden in staat om die artikelen voor dezelfde prijs van haar te kopen. Een andere app die Gonzalez aanbeveelt, is Flipp, waarmee je de prijzen van een bepaald artikel in jouw regio kunt zien.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in