TikTok-modetrends om in de gaten te houden

0
63


een collage van vrouwen die tiktok-trends dragen in een overzicht van tiktok-trends voor 2023

Getty-afbeeldingen

2022 was het jaar dat ‘core’ mode het internet overnam. Nieuwe subtrends leken wekelijks door het collectieve bewustzijn te gaan, van balletcore tot barbiecore. Maar de heldere, geschifte stijlen à la Portia van witte Lotus gaan in het nieuwe jaar een nieuwe richting in. Vooruitkijkend naar de trends van 2023 op TikTok, voorspellen experts dat het modefenomeen zich in een donkerdere en meer chaotische richting zal bewegen.

“‘Sleaze’ wordt gebruikt als alternatief voor het achtervoegsel ‘core’ om de ondermijning van een esthetiek aan te geven”, zegt Agustina Panzoni, een modetrendonderzoeker die op TikTok langs @thealgorythm gaat. “Voorbeeld: Twee veranderde in Tweeze door donkerdere kleurenpaletten en minder gepolijste styling te kiezen.” Of je nu deelnam aan het Indie Sleaze-tijdperk (zit het te hoog in het vaandel om het Tumblrcore te noemen?), de punk, party-aangedreven esthetiek van de vroege jaren is nu terug. Als het nog niet op je For You Page (FYP) staat, verwacht dan dat influencers beginnen af ​​te dwalen van het kleurrijke en comfortabele naar iets scherpers.

Het mooie van TikTok is dat, hoewel het overspoeld wordt met originele inhoud, veel influencers met elkaar praten – inspelen op opkomende ideeën en ze zich eigen maken. Op TikTok is stijl evenzeer een persoonlijke uitdrukking als een reactie op grotere trends – en dat zal in 2023 niet verdwijnen. om mijn eigen draai te geven aan bestaande trends”, zegt Brittany Xavier, een oude Instagram-influencer die meer dan vijf miljoen volgers op TikTok heeft verzameld. Reken erop dat het algoritme je in het nieuwe jaar veel inspiratie zal sturen, waardoor het niet alleen gemakkelijk wordt om It-items te herkennen zodra ze opduiken, maar om je te inspireren om je persoonlijke stijl op een trendy manier te omarmen.

Klaar voor meer? Lees verder voor het inzicht van experts in de TikTok-trends die in 2023 in een stroomversnelling zullen komen, en de stukken om nu in te investeren voordat ze overal ontploffen.

Advertentie – Lees hieronder verder

Panzoni ziet schoonheidstrends zoals sirene-ogen en modetrends zoals op weekdieren geïnspireerde sieraden als knipoog naar de opkomst van oceaaninspiratie. “Ik ben ook verheugd om te zien hoe genderloze kijk op zeemeermincore met mensen als Harry Styles die de trend verdedigen”, zegt ze. “Ik hield van zijn zeemeermincore-versie van de muziekvideo ‘Music For A Sushi Restaurant’.”

Pascale Monvoisin

Schelp en Nanogem ketting

Volgens Xavier wordt het donker in 2023. De terugkeer van Indie Sleaze door middel van “op grunge geïnspireerde looks uit 2011” is nog steeds het vermelden waard. Dus, zet het LCD-geluidssysteem hoger en trek je best gescheurde T-shirt aan.

R13

Crosby & Broome-trui

In de rij gaan staan Seinfeld of Vrienden voor een beetje outfitinspiratie voor 2023. “Ik zit nu nog steeds vast in de esthetiek van de jaren 90”, zegt Xavier. Verwacht dat TikTokers niet alleen de stijl overnemen, maar ook kapsels en schoonheidslooks geïnspireerd door het tijdperk.

Spiegel Paleis

Beugelpolo 2.0

“We staan ​​op het punt om in 2023 meer esthetiek ondermijnd en gemixt en gematcht te zien worden”, zegt Panzoni. “Ik ben zo opgewonden om te zien dat we allemaal het creatieve potentieel van chaos omarmen om onze persoonlijke stijlen te ontwikkelen.”

Gucci

Gebroken wit wollen vest

Xavier ziet leer en imitatieleer in 2023 in opkomst blijven als must-have textuur. Zoek motorjacks en felle kleuren voor een frisse look.

“Ik weet niet helemaal zeker wat de volgende Miu Miu-minirok zal zijn…,” zegt Panzoni over het voorspellen van het volgende It-item dat de interwebs zal vegen. “Maar ik heb sterk het gevoel dat er zwart kant in zit. Het is nu overal!”

Miu Miu

Geborduurde kanten top

“Ik omarm een ​​sterke capsulegarderobe voor de komende maanden, stukken van goede kwaliteit die ik keer op keer kan dragen”, zegt Xavier. Zoek naar de voortzetting van TikTokers die alledaagse nietjes aanbevelen die op meerdere manieren zijn gestyled.

Anneke Bing

Frances jeans met rechte pijpen

Advertentie – Lees hieronder verder

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in