TikTok Mikayla Nogueira bespreekt groeien naar 13 miljoen volgers

0
98


NIEUWE BEDFORD – Toen Mikayla Nogueira haar eerste TikTok-make-upvideo maakte, had ze nooit kunnen vermoeden dat ze twee jaar later 13 miljoen volgers zou hebben, twee palettenkits in première zou brengen en het gezicht zou zijn dat klanten begroet in Sephora-winkels in het hele land.

“Het is gewoon onwerkelijk dat ik elke dag blijf groeien, en daar ben ik de hele tijd heel erg dankbaar voor”, zegt de 23-jarige schoonheidsexpert die oorspronkelijk uit East Freetown komt.

Sinds De standaardtijden voor het laatst ingecheckt met Nogueira, verloofde ze zich, kocht een huis, bracht een zonnebrillijn uit met Dime Optics, organiseerde een live make-uples met L’Oreal in Los Angeles, creëerde een Glow Recipe-kit in Sephora en ontmoette Rihanna en Selena Gomez .

“Ik ben moe”, zei Nogueira lachend tijdens een Zoom-gesprek op 14 augustus. “Ik zou zelfs zeggen dat ik op het punt sta een burn-out te krijgen… maar het is de passie die me blijft drijven.”

Ze zei dat haar liefde voor schoonheid en make-up blijft groeien en dat dat haar drijft om meer inhoud op TikTok te maken.

Op 2 juli lanceerde Nogueira een samenwerking met Glamlite met een 30-kleuren “Mikayla Eyeshadow Palette” met een markeerstift, twee sets valse wimpers en drie lipglosses.

“Deze samenwerking is een veel grotere samenwerking dan de eerste”, zei ze.

Samenwerken aan ‘Paht 2’ met Glamlite

Nogueira zei dat ze ervoor koos om met Glamlite samen te werken omdat zij het eerste bedrijf waren dat haar vroeg om een ​​gesponsorde post te plaatsen over hun vloeibare eyeliner toen ze begon met trenden op TikTok.

Wie heeft je bezorging verpest? Met apps maken NB-restaurants zich nu zorgen over reputatie

“Het was de allereerste merkdeal die ik ooit heb gedaan. Het was op Instagram. Het is er nog steeds,” zei ze. “En ik vind het gewoon geweldig dat ze me een kans wilden geven, ze zagen potentieel in mij en ze wilden me de kans geven om mijn potentieel uit te leven.”

Glamlite is ook een klein indiebedrijf met slechts vijf werknemers. “Dat vond ik leuk, omdat ze je op die manier een beetje meer creatieve vrijheid geven”, voegde Nogueira eraan toe.

De lijn bevat verschillende glitters en intense tinten, waarvan Nogueira zei dat dit misschien niet de huidige trend is, maar ze zei dat er nog steeds mensen zijn die bereid zijn om met kleur te experimenteren en gedurfd te zijn met hun uiterlijk.

“Ik heb er absoluut van genoten om mensen te zien waarvan je wilt dat ze er gewoon plezier mee hebben”, zei ze, eraan toevoegend dat veel mensen in de LGBTQ+-gemeenschap haar palet gebruikten tijdens de Pride-maand.

Ondertussen zei de afgestudeerde van de Apponequet Regional High School dat de nieuwe regel verwijst naar haar trots in Massachusetts. “De collectie is opgedragen aan Boston; ik heb een kap genaamd Fall River,” zei ze, terwijl ze andere namen toevoegde, waaronder Freetown en Rhody.

“Het is gewoon heel erg ik.”

Ze bezoekt New Bedford vaak

Haar TikTok-faam begon in maart 2020. Nadat Nogueira vanwege COVID-19 van haar laatste jaar aan de Bryant University naar huis werd gestuurd, plaatste ze haar eerste video van 60 seconden – een overgang van geen make-up naar een volledig gezicht van cosmetica.

Ze ging binnen een maand viraal.

Sinds ze vorig jaar naar Boston verhuisde, zei Nogueira dat ze nog steeds elke twee weken New Bedford bezoekt omdat haar familie nog steeds in het gebied woont. Ze woonde onlangs het feest van het Heilig Sacrament bij in augustus.

“New Bedford zal altijd gewoon mijn thuis zijn, een speciale plek waar ik voor altijd van zal houden”, zei ze, eraan toevoegend dat ze geen plannen heeft om naar New York of Los Angeles te verhuizen.

“Mijn hele leven is hier”, voegde ze eraan toe.

Nogueira zei dat ze de afgelopen twee en een half jaar geprobeerd heeft aan de grond te blijven sinds ze bekendheid kreeg van haar TikTok-kanaal.

“Ik probeer altijd heel dankbaar te zijn. Ik denk constant aan het verleden. En weet je, waar mijn leven was, en hoe ver ik ben gekomen… het is gewoon onwerkelijk voor mij dat ik in de positie ben waarin ik me bevind ,” ze zei.

Nogueira zei ook dat ze alleen met een klein team en een manager werkt en nooit gezien wil worden als een marionet van het bedrijf om verschillende labels te verkopen en op de markt te brengen, zoals ze heeft opgemerkt van enkele van haar andere influencer-vrienden.

‘Hij was gewoon heel vriendelijk’: Wat Bill Murray bestelde in dit Mattapoisett-restaurant?

“Mijn doel is eerlijkheid, dit is mijn waarheid”, zei ze. “Als je een echt creatief persoon bent, een visionair, kun je het beste alleen werken, want op die manier kan je volledige creatieve visie tot leven worden gebracht, vooral als het op make-up aankomt.”

Lancering van een nieuw TikTok-kanaal

Echter, sinds haar eerste Standaardtijden interview, zei ze dat het moeilijker was om alleen in het openbaar te gaan.

“Ik had al problemen met sociale angst”, zei ze. “Dan voeg je die extra laag mensen toe die naar je toe komen, het maakt het eigenlijk best uitdagend.”

Tijdens een concert in het XFINITY-centrum moest ze door de beveiliging worden geëscorteerd vanwege de chaos die ontstond doordat mensen in de rij stonden om haar te ontmoeten. Hetzelfde gebeurde ook, in juli. tijdens een recent Tate McRae-concert in Royale Boston.

“Het is iets waar ik aan moest wennen”, zei ze.

‘Ik denk dat we het goed hebben gedaan’: Wat te verwachten in de vernieuwde Sail Loft in Dartmouth?

Onlangs lanceerde Nogueira zachtjes een spin-off TikTok-account waarin ze haar dagelijkse activiteiten deelt in onbewerkte, onbewerkte video’s die op haar iPhone zijn gemaakt en inhoud die voornamelijk gaat over hoe ze zich voelt over haar leven.

“Het wordt het tegenovergestelde van mijn huidige pagina”, zei ze. “Deze nieuwe pagina is vrijwel volledig kwetsbaar, wat mij gelukkig maakt en wat ik denk dat mensen kunnen doen om te helpen met hun geestelijke gezondheid.”

Een fooi krijgen van Lady Gaga

Nogueira, die in een Instagram-bericht verklaarde dat ze worstelde met een eetstoornis, problemen met het lichaamsbeeld en werd gepest op school, hoopt dat haar video’s het stigma rond praten over geestelijke gezondheid zullen bestrijden.

“Het is iets waar mensen in het algemeen meer over zouden moeten praten en zich op hun gemak zouden moeten voelen om met elkaar te praten,” zei ze.

Op 31 augustus deelde Nogueira haar gedachten over “zelfhaat” waren op een recordhoogte: “Ik heb nul vertrouwen. Ik haat hoe ik eruitzie. Ik heb al maanden geen schoonheid gevonden, en ik weet het niet waarom mij dit overkomt… Nou, dat is een leugen [know why]. Het is deze baan.”

Popster Lady Gaga merkte op: “Ik heb dit eerder meegemaakt en doe dat soms nog steeds, en soms is het goed om even pauze te nemen van de spiegel/camera om de geest te kalmeren”, schreef ze.

Heb je de laatste tijd veel baby meeuwen gezien in het centrum van New Bedford? Dit is waarom.

Een nieuw businessplan in de maak

Terwijl ze haar aanstaande bruiloft plant op 1 juli 2023 (en nee, ze doet haar eigen make-up niet), wil ze vervolgens naar de schoonheidsschool gaan.

“Het is altijd een droom van mij geweest om een ​​echte schoonheidsspecialiste licentie te krijgen,” zei ze. “En mijn droom, net als mijn uiteindelijke doel is om een ​​beauty spa te openen.”

Noqueira zei dat ze graag een bedrijf zou willen openen in Massachusetts, maar ze sluit de zuidkust niet uit.

“New Bedford is een prachtige plek om bedrijven te hebben,” zei ze. “Het is zeker iets dat ik overweeg.”

De schrijver van Standard-Times, Seth Chitwood, is te bereiken via schitwood@st.com. Volg hem op Twitter: @ChitwoodReports. Ondersteun de lokale journalistiek door vandaag nog een digitaal of gedrukt abonnement op The Standard-Times aan te schaffen.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in