TikTok-makers vertellen scharnieradvertentie gericht op Gen Z-daters

0
118


Dating-app Hinge brengt zijn harige, lieve mascotte ‘Hingie’ terug voor de derde aflevering van zijn ‘Designed to be Deleted’-campagne.

Door eigen onderzoek ontdekte Hinge dat 75% van de Gen Z-daters op zoek zijn naar een relatie – of dat nu voor lange of korte termijn is. De advertentie, die tot dit publiek spreekt, belicht negen verschillende scenario’s die de creatievere kant van het leren kennen van iemand laten zien, of het nu gaat om het bijwonen van een pottenbakkersles, wandelen of een avond sterrenkijken.

Op de achtergrond van elke activiteit offert Hingie zich graag op zodra elk stel hun eigen unieke ‘groene vlag’-momenten heeft gevonden.

“Met onze derde ‘Designed to Be Deleted’-campagne keken we naar Gen Z voor inspiratie om ervoor te zorgen dat het werk resoneerde met de volgende generaties daters en hun unieke datingstijl weerspiegelde”, zegt Ola Sobiecki, creatief directeur bij Hinge.

“We wilden ook de onbeschaamde persoonlijkheid van Gen Z versterken door bekende TikTok-makers in te schakelen om elke datingscène te vertellen om een ​​authenticiteitsniveau te bieden dat een traditioneel script gewoon niet kan evenaren.”

Het laatste marketingnieuws en inzichten rechtstreeks in je inbox.

Haal het beste uit The Drum door te kiezen uit een reeks geweldige e-mailbriefings, of dat nu dagelijks nieuws, wekelijkse samenvattingen of diepe duiken in media of creativiteit is.

Aanmelden

De app en het bureau Red Antler tikten TikTok-makers Keyon Elkins, Samantha Andrew en Victor Kunda aan om de campagne in te spreken, met reacties en commentaar op de datums op het scherm.

De campagne wordt wereldwijd uitgerold met tv-spots op Hulu, out-of-home (OOH) activaties, plus digitale en social media posts.

Interesse in creatieve campagnes? Bekijk onze Advertentie van de Dag-sectie en meld u aan voor onze Advertenties van de Week-nieuwsbrief zodat u geen verhaal mist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in