TikTok, Macro & UnbeliEVAble Entertainment onthullen 10 Latinx Creatives Grant-ontvangers – Deadline

0
94


EXCLUSIEF: TikTok heeft in samenwerking met MACRO en UnbeliEVAble Entertainment de 10 ontvangers van de Latinx Creatives Grant bekendgemaakt.

Ze omvatten Miguel Dalmau, Giovanna Gonzalez, Herchell Carrasco, Gabrielle Cerberville, Jonathan Perez, Ileana Cabrera, Jorge Alvarez, Dr. Leslie Gonzalez, Jose Luis Cisneros-Carlos en Francisco Cardozo.

De subsidie ​​is in het leven geroepen na het succes van de TikTok Latinx Creatives-creatorincubator van 2021 vorig jaar, waar 150 makers en opkomende muziekartiesten leerden hoe ze hun inhoud op het platform naar een hoger niveau konden tillen. Het zal dienen om makers, zowel op als buiten het platform, financieel te blijven ondersteunen, en met educatieve programma’s en netwerkmogelijkheden.

“We zijn verheugd deze kans te bieden aan deze Latinx-makers en artiesten die cultuur stimuleren en voorop lopen bij het creëren van trends op het TikTok-platform”, zegt Isabel Quinteros, Director of Artist Partnerships bij TikTok. “MACRO en UnbeliEVAble zijn marktleiders als het gaat om het promoten van diverse creatievelingen in de media, en we zouden hun samenwerking niet meer kunnen waarderen omdat we deze makers ondersteunen bij het tot leven brengen van hun droomprojecten.”

Elke geselecteerde subsidieontvanger werd gekozen nadat ze TikTok, MACRO en UnbeliEVAble Entertainment een idee hadden gegeven voor hun creatieve droomproject, of het nu in de vorm van een boek, film, tv-programma, radioprogramma of een ander inhoudsmedium is. Ze ontvangen elk $ 50.000 en twee gepersonaliseerde coachingsessies van MACRO en UnbeliEVAble Entertainment om hun pitch tot leven te brengen.

“MACRO is zo trots om voor het tweede jaar op rij deel uit te maken van dit programma en om samen te werken met TikTok en onze collega’s bij UnbeliEVAble bij het ontdekken en opbeuren van ongelooflijke makers op het platform. Ik blijf me verbazen over het immense talent en de perspectieven van deze artiesten – the sky is the limit voor hen allemaal”, aldus Stacey Walker King, Chief Brand Officer, MACRO.

“Bij UnbeliEVAble Entertainment is het onze missie om actief doelgerichte projecten te kiezen die de verhalen van de Latinx-gemeenschap nauwkeurig weergeven. Als onderdeel hiervan zijn we altijd op zoek naar nieuwe, frisse artiesten in onze gemeenschap. We kunnen deze verhalen niet goed vertellen zonder onze eigen stem en ik ben zo trots om deze samenwerking met TikTok en MACRO voort te zetten. Gezamenlijk kunnen we onze kracht en middelen gebruiken om de volgende generatie verhalenvertellers en innovators in onze branche te ontwikkelen en te ondersteunen”, zegt Eva Longoria, actrice, producer, activist, ondernemer en CEO van UnbeliEVAble Entertainment.

Lees meer over de 10 ontvangers hieronder uit bios ingediend door TikTok.

Gabrielle Cerberville (@chaoticforager): Gabrielle is een opvoeder voor wilde voeding, mycoloog, permaculturist en interdisciplinair kunstenaar. Ze gelooft dat ethiek en hoop de sleutels zijn tot het ondersteunen van een duurzame toekomst. Op TikTok deelt ze haar kennis over eetbare planten en schimmels, waaronder het belang van ecologisch bewustzijn en landkennis.

Leslie Gonzalez (@drlesliegonzalez): Dr. Gonzalez is een arts die het laatste nieuws over gezondheidsgerichte producten en volksgezondheidskwesties deelt en anderen aanmoedigt om een ​​carrière in de gezondheidszorg na te streven op TikTok. Ze is ook gepassioneerd door representatie en creëert haar inhoud in het Engels en Spaans.

Francisco Cardozo (@franciscolikethecity): Francisco is een Venezolaanse schrijver en acteur die afstudeerde als toneelschrijver aan het centrum voor Latijns-Amerikaanse studies Romulo Gallegos. Francisco is populair geworden op TikTok door grappige inhoud te maken over zijn ervaring als homoseksuele Latino-man die in de Big Apple woont.

Jorge Alvarez (@ijorgealvarez): Jorge is een maker, pleitbezorger en strateeg die geestelijke gezondheid destigmatiseert en uitdagende gesprekken op TikTok aanmoedigt door inhoud te creëren die ruimte schept voor collectieve reflectie, het afleren van beperkende overtuigingen en het doorbreken van generatiecycli.

Ileana Cabrera (@morethancleaning): lleana is een echtgenote, moeder van drie en Latina huishoudster die haar passie, ervaring en verlangen om te slagen op TikTok laat zien. Ze heeft een grote aanhang opgebouwd door schoonmaaktips te delen en te laten zien dat haar werk zoveel meer is dan alleen schoonmaken.

Miguel “Che” Dalmau (@myundocumentedass): Miguel “Che” is een stand-upcomedian, schrijver, podcaster en maker van TikTok die zijn platform gebruikt om te praten over zijn ervaring met opgroeien zonder papieren in de Verenigde Staten. Met zijn kunst hoopt Miguel andere mensen zonder papieren te inspireren om hun verhalen te delen en hen te informeren over de ervaring zonder papieren.

Jonathan Perez (@ollin.nyc): Jonathan runt Ollin, een restaurant in NYC waar authentiek Mexicaans eten en cultuur samenkomen – ze serveren authentiek Mexicaans eten en hebben ook een groot publiek op TikTok gekregen. Ollin is ook een moeder-en-pop restaurant dat eigendom is van Latinx en Queer, waar iedereen welkom is.

Herchell Carrasco (@rockrollg): Herchell begon vanuit zijn keuken te tatoeëren en werd een van de meest gevraagde tattoo-artiesten van beroemdheden in Californië. Op TikTok toont hij zijn kunst en cultuur terwijl hij zijn gemeenschap vermaakt en inspireert om hun dromen na te jagen.

Giovanna Gonzalez (@thefirstgenmentor): Giovanna is een TikTok-maker, financieel opvoeder, spreker en opkomend auteur. In juni 2021 stopte ze met haar zakelijke baan in vermogensbeheer om haar ware passie na te jagen: financiële geletterdheid onderwijzen aan jonge volwassenen. Ze gebruikt haar platform om herkenbare en jargonvrije financiële educatie en loopbaanadvies te delen met de First Gen- en Latinx-gemeenschap.

Jose Luis Cisneros-Carlos (@username_af): Luis combineert zijn liefde voor auto’s en het oplossen van problemen door middel van video’s op TikTok. Hij gebruikt zijn platform om anderen te entertainen en te leren hoe ze aan hun auto’s moeten werken.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in