TikTok maakt grapjes over een groep klanten vanwege hun domme klacht

0
128


Een TikToker plaatste een video van zichzelf en haar collega met een tekstbijschrift waarin stond: “Stel je voor dat je eten bestelt en het terugstuurt omdat het te snel uitkwam.” In de video legt ze uit dat ze een tafel had die hun drankjes wilde hebben voordat ze gingen eten, dus wachtte ze 10 minuten nadat ze hun drankjes hadden ontvangen om hun eten binnen te brengen. Haar collega bracht het eten naar de tafel, waar de klanten beweerden dat ze nooit hadden besteld en eigenlijk hun eten wilden na hun tweede drankje. Ze bracht hun eten terug naar de keuken en moest het weer opwarmen in de magnetron. Zowel de poster als haar collega waren gefrustreerd en verward over de ervaring.

Verschillende commentatoren steunden TikToker en uitten hun ergernis over de situatie door te zeggen: “Alle medewerkers van de klantenservice zijn gedachtenlezers, toch??” en “[C]klant[s] ga er maar vanuit dat we precies weten wat ze willen.”

Veel mensen in de commentaren uitten hun eigen serveerervaringen en schreven: “Ik liet iemand me hun eten vasthouden tot ze klaar waren met drinken. [they] waren boos dat het koud was” en “ik heb iemand daar een grote deal over laten maken[,] zo belachelijk alsof het me spijt dat je boos bent omdat je eten warm en vers is???”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in