TikTok maakt gebruik van Ninja Van als logistieke partner in 3 SEA-markten in social commerce push

0
113


Ninja Van is aangesteld als de logistieke partner van TikTok Shop in Maleisië, Indonesië en de Filippijnen. Door deze samenwerking worden online aankopen die zijn uitgecheckt op TikTok Shop in Maleisië, Indonesië en de Filippijnen nu opgehaald bij verkopers, gesorteerd in hubs en afgeleverd bij shoppers door Ninja Van.

Met TikTok Shop waarmee merken en verkopers kunnen verkopen binnen het TikTok-platform en Ninja Van de aankopen van klanten van pixels op schermen tot pakjes voor de deur levert, kunnen MKB-bedrijven zich nu concentreren op het perfectioneren van hun producten voor hun klanten. TikTok Shop is een marktplaats die volledig is geïntegreerd in TikTok. Het brengt online verkopers, kopers en makers op TikTok samen. De producten van handelaars worden native aangedreven door het platform en worden aanbevolen aan TikTok-doelgroepen via in-feed video’s, livestreams en een productpresentatie-tabblad dat prominent op hun TikTok-profielpagina’s wordt weergegeven.

“De toetreding van Rocket Internet tot SEA in 2011 zet de e-commercegolf op gang en versnelt onze groei sinds de oprichting van het bedrijf in 2014″, zegt Alvin Teo, chief partnerships officer, Ninja Van Group. “Door er vanaf het begin bij te zijn, zitten we op de eerste rij bij de e-commerce-evolutie in SEA. We hebben gezien hoe kmo’s zich aanpasten aan de meanderende stroom van e-commerce, inclusief de navigatie van een pandemie, en we hebben altijd aan hun zijde gestaan ​​om het gedoe uit hun pakjes te halen.”

Vanaf augustus 2022 introduceert TikTok Shop lokaal-naar-lokale e-commerce-oplossingen in zes SEA-landen: Maleisië, Indonesië, Thailand, Vietnam, de Filippijnen en Singapore. Volgens onderzoek van McKinsey zal bijna de helft van de omnichannel-consumenten bij te lange levertijden ergens anders winkelen. Wat betreft hoe lang te lang is, verwacht meer dan 90% van de Amerikaanse online shoppers gratis verzending binnen twee tot drie dagen.

Gerelateerde artikelen:

AR en sociale verkoop: de rol die inhoud speelt in de handel
Social selling: het vervolg op social media marketing
Reebonz draait naar social selling en livestreaming met nieuwe eigenaren aan het roer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in