TikTok Live Streamers blijven verontwaardiging veroorzaken in Disney Parken

0
85


Livestreamers blijven een polemisch onderwerp in Disney Parken, omdat veel gasten verontwaardigd zijn over hun gedrag.

Terwijl gasten wereldwijd met veel vrijheid kunnen genieten van Disney-parken, aangezien de parken veel leuke dingen bieden om te zien en te doen tijdens een bezoek, van het rijden van elke attractie tot het knuffelen van hun favoriete personage, genieten van een van de leuke parades of shows, een hapje eten bij een van de vele eetgelegenheden, of zelfs een pauze nemen van alle opwinding rond het park.

DLR Main Street VS
Krediet: Disney

Gerelateerd: Viral TikToker danst met Disney-personages, maakt voormalig castlid woedend

Livestreamers op verschillende sociale-mediaplatforms zijn de laatste tijd echter een onderwerp van discussie geworden vanwege hun gedrag, dat vaak storend en respectloos is tegenover andere gasten. Van het opnemen van mensen zonder hun toestemming tot luid spreken tijdens hele attracties en het opnemen met hun flitser aan, het lijkt erop dat livestreamers een groeiend probleem worden in Disney Parken.

Onlangs plaatste gebruiker u/tartek_ op Reddit een bericht over dit polemische onderwerp, met het volgende commentaar:

Tiktok livestreamers

Kunnen we het hebben over het aantal tiktok-livestreamers die de hele rit constant met hun livechat praten? @ theme_park_ert op tiktok was live in Disneyland op Splash Mountain, en tijdens het hele live praatte hij luid tegen zijn chat, vroeg om te volgen, leuk te vinden, cadeaus te sturen enz. Ik zei “stop met praten tijdens de rit” en een moderator reageerde op mij “stop met commentaar geven op de rit” (alsof dat een goede comeback is lmao) en ze blokkeerden me 🤦🏻‍♂️ als ik de mensen voor hem was, zou ik erg last hebben van iemand die luid tegen zichzelf praat op hun telefoon via de HELE rit. Zo onbeleefd en onattent smh

Splash Mountain
Krediet: Disney

Gerelateerd: Disneyland-fans roepen opnieuw op tot livestreamingverbod

Het bericht heeft bijna 600 upvotes en 200 reacties verzameld sinds het gisteren werd gepost, en mede-redditors zijn net zo verontwaardigd over TikTok-livestreamers als de originele poster.

Redditor u/robinthebank merkte op dat livestreaming de nieuwe “flitsfotografie op donkere ritten” is. Tegelijkertijd deelde u/HPGal3 een onaangename interactie met een onattente gast die een attractie opnam, die haar zelfs beledigde in het bijzijn van zijn familie.

Gebruiker u/rdiaz2013 voegde toe dat deze specifieke maker ongelooflijk recht heeft, wat een veel voorkomende opvatting lijkt te zijn van veel livestreamers die Disney-parken bezoeken.

Disneyland-app
Krediet: Disney

Sommige Redditors brachten zelfs het recente verbod op livestreaming en vloggen ter sprake in Tokyo Disneyland, en zeiden dat ze hopen dat het beleid zijn weg vindt naar Disney Parken wereldwijd.

Dit is echter niet het enige probleem dat TikTok heeft veroorzaakt in Disney Parken, aangezien onlangs Disney Parks (@disneyparks) genoodzaakt was om een ​​video te verwijderen waarin Buzz Lightyear werd onthuld, van Lichtjaar (2022), zou aankomen op Disneyland’s Tomorrowland vanwege de zeer ongepaste opmerkingen die kijkers maakten over het uiterlijk van het personage. Evenzo maken fans zich zorgen over het gedrag van gasten jegens de Mandalorian wanneer hij debuteert bij Star Wars: Galaxy’s Edge later dit jaar.

De mandalorian en baby Yoda in Disney-parken
Krediet: Disney

Verwant: The Mandalorian en Baby Yoda komen binnenkort aan in Disney Parken!

Wat vind je van livestreamers in Disney Parken? Laat het ons weten in de reacties hieronder!LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in