TikTok-lek stelt lokale Chick-fil-A-werknemers teleur – The Famuan

0
14


De Chick-fil-A op de campus van de FAMU. Foto met dank aan: Ismara Cajuste

De in Georgia gevestigde fastfood-kipfranchise Chick-fil-A is al acht jaar op rij beoordeeld als een van de beste restaurants van het land. Naast het serveren van publieksvriendelijke items zoals hun klassieke broodje kip, wafelfrietjes en speciale limonades, zijn ze gespecialiseerd in uitstekende klantenservice.

Maar onlangs zijn de populaire ketens in het nieuws geweest voor iets dat niet als positief kan worden beschouwd. Een medewerker van Chick-fil-A lekte het recept voor de limonade van het restaurant op TikTok en zorgde voor een virale sensatie. (Hij werd vervolgens ontslagen.)

Medewerkers van de campus Chick-fil-A van de Florida A&M University zeiden verontwaardigd te zijn toen ze hoorden van het lek.

Ze zeiden dat ze niet konden geloven dat het recept was uitgelekt, maar het is niet de eerste keer dat een Chick-fil-A “geheim” openbaar wordt gemaakt. De vorige keer stond op YouTube.

Diamond Cannon, een derdejaars student fysiotherapie uit Tampa, werkt nu ongeveer twee maanden op de campus Chick-fil-A en zegt dat ze het daar geweldig vindt.

“Dit is niet de eerste keer dat een Chick-fil-A-recept is uitgelekt”, zegt Cannon.

Gebruikers waren geschokt toen TikToker Ceey (@slimeball.ceey) onthulde wat er in de limonade zit in een virale video die hij op 4 oktober deelde. Fans van Chick-fil-A gingen ervan uit dat de drank alleen vers geperste citroenen bevatte. Bijna 3 miljoen mensen hebben de video bekeken.

Briona Hopkins, een vierdejaars student journalistiek journalistiek uit St. Petersburg, zei dat dit niet de eerste keer is dat iemand een recept lekt van Chick-fil-A. Ook het originele broodje kip was gelekt.

‘Je hebt geluk. Ik was degene die jaren geleden de citroenen perste. Jullie hebben het nu allemaal gemakkelijk. Destijds was de smaak uitstekend, “zei Hopkins.

Volgens de website van Chick-fil-A is de dieetlimonade van de keten gemaakt met slechts drie componenten: water, Splenda en “echt citroensap – niet uit concentraat”.

Veel mensen dachten dat het product nog steeds werd gemaakt met vers geperst citrussap, ondanks het etiket op de zak waarin stond dat ze citroensap met pulp van een distributiecentrum gebruiken.

Het recept, dat eenvoudig genoeg lijkt, trok de interesse van duizenden. In slechts een paar weken tijd kreeg de korte video meer dan 350.000 likes en bijna 3 miljoen views.

Het commentaargedeelte wemelde van de reacties, vooral van voormalige medewerkers van Chick-fil-A. Ze zeiden verbaasd te zijn dat er geen verse citroenen meer worden gebruikt om de limonade van het bedrijf te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in