TikTok legt verschillende soorten neven en nichten uit tijdens Thanksgiving

0
6


De feestdagen zijn altijd vreugdevol en brengen familie en vrienden samen voor een paar goede tijden en lekker eten.

Via: Spencer Davis

Via: Spencer Davis

Veel mensen hebben een aantal karakters in hun familie, en sommige krijg je alleen tijdens de feestdagen te zien. Je weet dat het een goed moment is als jullie samenkomen en uit elkaar gaan.

Eén TikToker brak de verschillende soorten neven en nichten in de familie die opdagen voor Thanksgiving, en het maakte me kapot omdat het ZO NAUWKEURIG is.

TikTok via: w3sst

TikTok via: w3sst

Deze kennen we allemaal. Het is meestal een middelbare scholier of eerstejaars op de universiteit. Je moeder, tante of oma zal altijd de naam van de ex-vriendin zeggen of over de ex blijven praten, soms om kleinzielig te zijn. Als ze Kerstmis ter sprake brengt, weet je dat je geen cadeau voor haar hoeft te kopen, want ze zal er niet lang genoeg zijn.

TikTok via: w3sst

TikTok via: w3sst

Nog een populaire. Elk jaar breiden ze hun team uit. Ze pronken half met de baby, maar doen alsof de wereld vergaat als ze huilen, ook al hebben ze er zes. Het budget voor het Thanksgiving-eten blijft groeien vanwege deze ene individuele neef die het geschenk heeft dat blijft geven… en huilen.

TikTok via: w3sst

TikTok via: w3sst

Misschien wel mijn favoriete neef om te verschijnen, ook al duurt het maar 10 minuten. Ze zijn altijd “druk” of “gewoon op doorreis” – in werkelijkheid willen ze daar niet zijn omdat ze naar Friendsgiving willen of omdat ze moesten komen opdagen om hun ouders stil te houden. Een keer liet ik een neef dit doen en het eten was zijn post-bar-hoppende eten. Kan er niet boos op zijn.

TikTok via: w3sst

TikTok via: w3sst

Lieg niet: je zei meteen zonder aarzelen de naam van een neef. Kom super laat, ruik hard, eet alles, verdwijn voor ongeveer 20 minuten en kom terug voor een langer dan normaal dutje. Iedereen weet het, maar niemand zegt iets. Zoals gewoonlijk.

Welke Ben jij? Fijne Thanksgiving, allemaal.

Bekijk hieronder de volledige Cousins ​​op Thanksgiving TikTok:LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in