TikTok ‘leeftijdsbeveiligd’ bericht zelfs met ‘leeftijdsbeperking’ uitgeschakeld

0
111


Nieuwe updates worden toegevoegd onderaan dit verhaal…….

Oorspronkelijke verhaal (gepubliceerd op 22 juli 2022) volgt:

TikTok is het populairste korte videoplatform ter wereld. Miljoenen gebruikers hebben elke dag toegang tot de service om te genieten van de grote hoeveelheid beschikbare inhoud.

Net als andere vergelijkbare services implementeert TikTok een aanbevelingssysteem dat ervoor moet zorgen dat gebruikers video’s ontvangen volgens hun persoonlijke smaak op hun feed.

Dat gezegd hebbende, hebben de laatste tijd veel TikTok-gebruikers te maken gehad met een probleem waarbij ze een ‘leeftijdsbeveiligd’ bericht krijgen tijdens het bekijken van video’s, zelfs als de instelling ‘leeftijdsbeperking’ is uitgeschakeld.

TikTok ‘leeftijdsbeveiligd’ bericht, zelfs voor gebruikers met de instelling ‘leeftijdsbeperking’ uitgeschakeld

Volgens meerdere rapporten zijn veel TikTok-video’s of -berichten niet beschikbaar vanwege de foutmelding ‘Dit bericht is leeftijdsbeveiligd’.

tiktok-age-protected-message-age-restriction-turned-off-1
Bron

bruh ik kan geen dingen op tiktok bekijken vanwege een leeftijdsbeperking.. Ik ben 18?? als ik loog over mijn leeftijd toen ik mijn tiktok-account maakte, heb ik mezelf zeker ouder gemaakt😭😭 ik begrijp het niet
Bron

Wat voor stomme update heeft tiktok gedaan dat ik nu een “leeftijdsbeperking” heb waardoor ik sommige tiktoks niet kan bekijken!?
Bron

Dit zou normaal zijn voor bepaalde video’s met gevoelige inhoud als de gebruikers minderjarig waren of als de instellingen voor ‘leeftijdsbeperking’ waren geactiveerd.

Maar het probleem is dat de fout optreedt voor volwassen gebruikers die ook de instellingen voor ‘leeftijdsbeperking’ hebben uitgeschakeld.

@tiktok_us en het is een nieuwe stomme leeftijdsbeperking is een enorm probleem. Ik ben freaking 37 en nee … mijn inhoud wordt niet beperkt door de digitale welzijnsinstelling, dus al die pagina’s die posten dat dit is hoe het op te lossen is verkeerd.

Waarom kan ik geen inhoud zien als ik 37 ben?
Bron

Ik probeerde een antwoord te bekijken dat iemand heeft gegeven op MIJN commentaar op een video, en tiktok zegt dat de video ineens een leeftijdsbeperking heeft. Ik ben 25 jaar oud. Ook de beperkingsinstelling is uitgeschakeld voor mijn account. Met @TikTokSupport
Bron

TikTok-creators ervaren minder weergaven en bereik op hun video’s

TikTok-makers merken het probleem ook op vanwege het verminderde bereik van hun video’s.

TikTok weergaven beperken?

Ik begon een account en de eerste video die ik plaatste kreeg 50k views. Ik heb ervaring met marketing op tiktok, dus dit was een typische activiteit voor mij. Elke video die ik daarna heb gepost, heeft echter een maximum van ongeveer 500 weergaven, ondanks een goede kijktijd en een goede verhouding tussen weergaven en likes. Ik heb een nieuw account gestart om dit te omzeilen. Mijn eerste video op dit tweede account deed het heel goed zoals verwacht, maar ja hoor, de video’s daarna deden het verschrikkelijk.
Bron

Ondertussen is de enige ‘oplossing’ die sommige gebruikers die door het probleem zijn getroffen, hebben gevonden om een ​​nieuw account aan te maken terwijl het TikTok-algoritme voor ‘leeftijdsbeperking’ een oplossing krijgt.

tiktok-age-protected-message-age-restriction-uitgeschakeld-2
Bron

Helaas is er nog steeds geen officiële bevestiging van het probleem van het TikTok-team, dus er is geen garantie dat er snel een oplossing komt.

We zullen dit verhaal bijwerken naarmate de gebeurtenissen zich ontvouwen.

Update 1 (27 juli 2022)

17:26 uur (ACTUAL): Volgens een gebruiker, TikTok-ondersteuning gezegd dat ze gebruikers van 13 tot 17 jaar beschermen. Dit houdt in dat deze kwestie voor onbepaalde tijd kan blijven bestaan.

Update 2 (1 augustus 2022)

17:52 uur (ACTUAL): Volgens een van de getroffenen had TikTok ongeveer een week nodig om hun kijkervaring na het verstrekken van DOB.

Update 3 (5 augustus 2022)

18:41 uur (ACTUAL): Als Family Pairing is ingeschakeld, kan dit een van de redenen zijn waarom video’s worden weergegeven als leeftijdsbeveiligd. Als dit het geval is, kunt u proberen de optie uit te schakelen en te kijken of deze werkt.

Update 4 (12 augustus 2022)

19:10 uur (ACTUAL): Het lijkt erop dat het probleem langer zal blijven bestaan, omdat TikTok-ondersteuning gebruikers niet heeft erkend of beantwoord klagen over het probleem op Twitter voor meerdere weken.

We blijven de situatie volgen en zullen een update plaatsen als en wanneer er verdere tijdelijke oplossingen of mogelijke oplossingen zijn.

Update 5 (16 augustus 2022)

18:11 uur (ACTUAL): Oplichters proberen nu te profiteren van het leeftijdsbeveiligde TikTok-probleem door de getroffenen te vertellen om contact op te nemen met bepaalde Instagram-accounts om het probleem op te lossen.

Gebruikers moeten echter op de hoogte zijn van dit soort oplichting en mogen niet reageren of details met hen delen.

Tiktok-leeftijd-beschermde-zwendel
(Bron)

Update 6 (17 augustus 2022)

17:36 uur (ACTUAL): TikTok-ondersteuning op Twitter vraagt ​​​​de getroffenen nu om contact met hen op te nemen via DM, zodat ze het probleem kunnen onderzoeken.

Hallo, we willen dit graag onderzoeken. Kun je ons een DM sturen met meer informatie, waaronder je TikTok-gebruikersnaam? (Bron)

Update 7 (19 augustus 2022)

17:45 uur (ACTUAL): Een van de getroffenen zei dat ze beperkte inhoud konden bekijken via de TikTok-website. Dus als u beperkte inhoud in de app niet kunt bekijken, kunt u deze tijdelijke oplossing proberen.

Moest chrome gebruiken en naar de eigenlijke website gaan voor tiktok om dit te bekijken, omdat het om de een of andere reden voor mij leeftijdsbeveiligd is in de app 😡 (Bron)

Update 8 (26 augustus 2022)

18:24 uur (ACTUAL): Omdat veel gebruikers melden dat ze het ‘leeftijdsbeveiligde’ bericht krijgen, zelfs nadat ze hun leeftijd hebben opgegeven, is hier een reactie die een van de getroffen gebruikers naar verluidt van TikTok heeft gekregen.

We hebben de foto bekeken die je ons hebt gestuurd en de identificatie die je hebt opgegeven lijkt niet van de accounthouder te zijn, omdat deze niet overeenkomt met de video’s die door de gebruiker zijn geüpload. Wij hebben een geldig legitimatiebewijs nodig van de rekeninghouder. (Bron)

Update 9 (2 september 2022)

18:29 uur (DAADWERKELIJK): TikTok-gebruikers die geen video’s kunnen bekijken vanwege een ‘leeftijdsbeveiligde’ fout, kunnen ze bekijken door ze te downloaden via TikTok Downloader.

Update 10 (7 september 2022)

18:26 uur (DAADWERKELIJK): Sommige gebruikers nu rapport dat ze nu al drie maanden met het leeftijdsbeschermde probleem worden geconfronteerd en toch heeft het bedrijf het niet opgelost.

Een gebruiker wees er ook op dat, zelfs na het verzenden van een persoonlijk document voor leeftijdsverificatie, TikTok hen niet geloofde en een melding stuurde dat hun account zal worden verwijderd omdat ze jonger zijn dan 13 jaar.

tiktok-leeftijd-beschermde-reactie
(Bron)

Uitgelichte afbeelding: TikTok

PiunikaWeb begon als puur een onderzoekswebsite voor technische journalistiek met de nadruk op ‘breaking’ of ‘exclusive’ nieuws. Binnen de kortste keren werden onze verhalen opgepikt door Forbes, Foxnews, Gizmodo, TechCrunch, Engadget, The Verge, Macrumors en vele anderen. Meer weten over ons? Ga hierheen.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in