TikTok lanceert TikTok Now om te concurreren met BeReal

0
117


Nu TikTok, waarom kopieer je BeReal?

Vandaag (15 september) aangekondigd, lanceert TikTok nu TikTok Now, zijn eigen BeReal-kloon. De nieuwe functie “nodigt jou en je vrienden uit om vast te leggen wat je op dat moment doet met de camera aan de voor- en achterkant van je apparaat.”

Net als BeReal stuurt TikTok Now een dagelijkse melding en geeft het gebruikers een tijdsbestek van drie minuten om te posten (BeReal geeft je maar twee minuten). In de dagelijkse melding verwisselt TikTok Now BeReal’s kenmerkende waarschuwingsbord-emoji voor bliksemschichten en verandert de taal van “It’s time to BeReal” in “Time to Now”, wat gewoon niet zo goed verloopt.

De TikTok Now-functie.

De BeRealification van TikTok.
Krediet: TikTok

De enige opvallende innovatie van BeReal die TikTok Now maakt, is dat gebruikers de mogelijkheid krijgen om een ​​video van 10 seconden te plaatsen in plaats van een foto.

ZIE OOK:

BeReal beloofde authenticiteit online. Dat bestaat niet.

In de VS is TikTok Now toegankelijk via de TikTok-app op een nieuwe feed waar gebruikers kunnen toevoegen welke vrienden ze hun Nows willen bekijken. Voor andere regio’s is TikTok Now misschien helemaal een aparte app, in dat geval moet je BeReal!

TikTok is niet het enige socialemediabedrijf dat de populariteit van BeReal probeert te monopoliseren; Instagram test zijn eigen kloon van de app en Snap heeft onlangs Dual Camera gelanceerd. Het lijkt erop dat iedereen probeert een echte copycat te zijn.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in